Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Charity 20’s Party m. Rikke Gørransson og Kasper Kirkegaard

KOM MED TIL ET BRAG AF EN 20'ER FEST PÅ AT DOLORES!
Dette er en fest, som du bare ikke vil gå glip af! I ægte Gatsby 20’er stil skal der festes igennem hele natten på At Dolores i København. Her er plads til perler, palietter, flotte charleston kjoler og ægte ganstere. Ikke mindst kan du forsyne dig med kolde drinks i den frie bar mellem danseturene. 
Rikke Göransson og Kasper Kirkegaard sørger for at sætte gang i festen og når de to slår sig løs, bliver det med garanti ikke kedeligt! Tag madklubben, venindegruppen, de lokale festaber eller en helt fjerde i hånden og forbered dig på en aften med vrikkende hofter, rygende pistoler og masser af glitter.

HVOR
At Dolores
Lille Kongensgade 16
1074 Copenhagen

HVORNÅR
Fredag d. 22  maj 2020 kl. 21:30.
Dørene åbnes for offentligheden kl. 23.30, men man er naturligvis velkomne til at blive bagefter.

PRIS
En billet koster 175 kr. + gebyr.
Billetten giver entre og fri bar fra 21:30 til 23:30.
Fri bar inkluderer easy-pours (gin/tonic, vodka/soda og rom/cola) samt flaske øl og sodavand.

KØB DIN BILLET HER

Charity 20´s Party på At Dolores afholdes til fordel for Legeheltene. Legeheltene arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn mellem 1-14 år, der hvert år indlægges i Danmark. Legeheltene tager ud på hospitaler rundt omkring i landet og igangsætter bevægelseslege og aktiviteter med de indlagte børn. Formålet er skabe en mere aktiv hverdag for børnene ved at få dem op af deres sygesenge og ud af hospitalsstuerne. For mange indlagte børn er tiden på hospitalet nemlig forbundet med stor inaktivitet og ensomhed. Overskuddet fra Charity Bar går ubeskåret til Legeheltene.

Støt os Følg os