Ambassadører

En række kendte personligheder stiller frivilligt op som ambassadører for Legeheltene, Kreaheltene, Helteakademiet og Heltecamps. De hjælper med at skabe kendskab til initiativerne og indsamle midler til vores arbejde. Tak for støtten!

 • Jesper Høvring

  Jesper Høvring er dressmaker og kendt for sine smukke kreationer, der bliver båret af både kendte og kongelige. Jesper har igennem årene gjort en stor indsats for at samle midler ind til Legeheltenes arbejde, og han står bl.a. bag det eksklusive fashionshow Charity Catwalk sammen med ambassadør Sarah Zobel.

 • Frederik Haun

  Frederik Haun er influencer og kendt for sine smukke og lækre kreationer i TV-programmet Den Store Bagedyst. Frederik har bl.a. gået model til Charity Catwalk og afholdt flere bageworkshops med både familier på Heltecamps og ukrainske flytningefamilier sammen med Legeheltene. 

 • Rikke Hertz

  Rikke Hertz er spirituel rådgiver, coach og underviser. Rikke har været medarrangør på flere indsamlingsaktiviteter til fordel for Legeheltene - herunder Charity Birthday, MOD konference og meget andet. 

 • Sarah Zobel

  Sarah Zobel er psykolog og underviser i meditation samt driver sin egen erhvervspraksis. Tillige er hun forfatter og model. Sarah står bl.a. bag Charity Catwalk sammen med couturedesigner Jesper Høvring. 

 • Michelle Hviid

  Michelle Hviid er foredragsholder, forfatter og iværksætter. Michelle har sat gang i flere forskellige tiltag til fordel for vores arbejde. Hun står bl.a. bag konceptet Überbanko, og så har hun deltaget i en række indsamlingsture med Adventure for Charity til fordel for Legeheltene.

 • Kasper Kirkegaard

  Kasper Kirkegaard er kendt fra en række TV-programmer, bl.a. "Korpset" og "Langt fra Landsholdet". Han har igennem en årrække arbejdet aktivt som ambassadør for Legeheltene og samlet penge ind ved diverse løb, bjergture og arrangementer. Senest har han deltaget i Walk for Kids Ukraine og samlet midler ind til Legeheltenes arbejde for for ukrainske flygtninge. 

 • Rikke Gøransson

  Rikke Gøransson er dansk tv- og radiovært med meget på CV'et, bl.a. har hun været TV-vært på Paradise Hotel i mange år. Derudover er hun psykoterapeut, fitness- og kostvejleder samt influencer.

  "Jeg har hele livet følt et ansvar og en lyst til at hjælpe og gøre godt, hvor jeg kan. Børn har et særligt sted i mit hjerte, og da jeg er den ældste i min generation i familien, falder det mig så hjertens naturligt at støtte op om netop Legeheltenes arbejde. At holde gang i børns lys i en mørk tid gennem leg er så fint og vigtigt. Jeg er stolt af at være en del af Legeheltenes flotte arbejde."

 • Dea Kudibal

  Dea Kudibal står bag tøjmærket Dea Kudibal, som hun grundlagde i 2003. Derudover er hun medvært i onlineprogrammet “Magisk Mandag” på Speakerbee.com, der handler om iværksætteri og søstersind med gæster som Ellen Hillingsø og Lina Rafn. Hun er uddannet i Fashion Management fra London College of Fashion. Dea har bl.a. afholdt Charity Dinner og Charity Julebazar til fordel for Legeheltene.

 • Patrik Wozniacki

  Patrik Wozniacki er tidligere professionel fodboldspiller og arbejder nu som fodboldagent og tenniskommentator på TV2 Sport. Han er blevet bidt af padel-tennis og har bl.a. været med til at arrangere Charity PadelCup til fordel for Legeheltene.

 • Frederikke Legaard

  Frederikke Legaard vandt Den Store Bagedyst i 2019 og studerer Kunst og Design på et kunstakademi i Amsterdam. Derudover laver hun en masse andre projekter, som stikker i mange retninger, men allesammen har kunst, kreativitet og fordybelse som fællesnævner. Frederikke er ambassadør for Kreaheltene.

  "For mig er relationen og den kreative proces med børnene rigtig vigtig. At være kreativ og give de indlagte børn forskellige muligheder, står mit hjerte nært. Jeg har hele tiden fulgt og lyttet til min mavefornemmelse, og den er med til at finde de kontraster, der definerer mig - både som menneske og kunstner. Jeg er glad for at være en del af Kreaheltene og kunne sprede glæde, fantasi, fordybelse og magi for indlagte børn."

 • Kristina Wildenhoft - Kriblekongen

  Kriblekongen er kendt fra Instagram, hvor hun deler kreative og sjove lege for børn. 

  "Mit navn er Kristina Wildenhoft, og jeg har en legeprofil - Kriblekongen - hvor jeg deler ud af sjove og anderledes aktiviteter med børn. Jeg tror på, at leg er læring, og jeg vægter kreativitet og frihed højt i mine børns barndom. Jeg er stolt af at kunne kalde mig ambassadør for Kreaheltene, og jeg være med til at sprede budskabet om deres vigtige arbejde med indlagte børn på danske hospitaler, og forhåbentlig gøre hverdagen for de indlagte børn lidt sjovere med kreative aktiviteter."

 • Josefine Bjørn Knudsen

  Josefine Bjørn Knudsen er ambassadør for Kreaheltene og betegner sig selv som en kreativ og passioneret håndarbejdsnørd. Hun står bag virksomheden Min kreative verden, hvor hun bl.a. har en butik og udgiver bøger. 

  "Som 18 årig blev jeg meget syg, og det var det kreative frirum, der hjalp mig ud på den anden side. Jeg brugte de fleste af mine vågne timer med garn, hæklenål, og kreative projekter i hånden. Det fik mig gennem min 4 måneder lange indlæggelse - utallige dage på afdelingen. I dag gør jeg det stadig, men ikke fordi jeg vil flygte fra tanker og dårligdom, bare fordi jeg ikke kan lade være. Jeg brænder for inspirere andre, hjælpe andre og give lidt kreativ glæde igen."

 • Mathias “Zanka” Jørgensen

  Mathias Jattah-Njie “Zanka” Jørgensen er en dansk fodboldspiller, der spiller for Premier League klubben Brentford. Han har tidligere spillet for den danske superligaklub F.C. København, PSV Eindhoven, Huddersfield Town F.C., Fortuna Düsseldorf og Fenerbahçe SK. Mathias "Zanka" Jørgensen er ambassadør for Helteakademiet. 

  ”Jeg er meget glad for og taknemmelig over, at jeg kan være med til at støtte op om et initiativ som Helteakademiet, hvor frivillige trænere giver alvorligt og kronisk syge børn muligheden for at få et pusterum fra en hård hverdag med sygdom.”

 • Nickolai Damgaard

  Nickolai Damgaard er Biohacker, High Performance Coach, foredragsholder, forfatter samt tidl. radiovært. Nickolai brænder for at skabe et paradigmeskifte, hvor man har en mere proaktiv tilgang til sundhed. Nickolai elsker at arbejde med mennesker og optimere dem, lige netop, der hvor de er i livet. Desuden er han stor fan af naturen og det, den gør ved os mennesker. Nickolai har samlet ind til Legeheltene via bl.a. Fars Dag-indsamlingen, Mammut March og været campleder på en Heltecamp.

 • Allan Wiinberg (Barnligfar)

  Allan Wiinberg står bag Facebookbloggen Barnligfar - en side om at have otte børn i sit liv.

  "Jeg er Barnligfar! På fjæs-bogen har jeg en lille blog, som mest handler om mit liv med min kone og vores snart 8 børn... ja, 8! En god blanding af dine, mine og vores. Jeg støtter op om Legeheltene, fordi deres ønske om at bidrage til leg og bevægelse for børn på hospitaler er beundringsværdigt. Og deres navn ´Legeheltene´ taler til mit barnlige hjerte."

 • Nicolai Schwartz

  Nicolai Schwartz arbejder til dagligt som pædagogmedhjælper. Han elsker at være kreativ og lave "alting ud af ingenting" - ikke mindst på sociale medier.  

  "Da jeg hørte om det store arbejde, Legeheltene og Børneulykkesfonden gør for indlagte børn rundt omkring på de danske hospitaler, tænkte jeg straks, det vil jeg være en del af. Jeg elsker at gøre noget godt for andre og at være med til at gøre en forskel. Derfor er jeg utroligt stolt og beæret over at få lov at være en del af teamet."

 • Mathias Jeppesen

  Mathias er civiløkonom og influencer. Han står bag profilen Capblitz på Instagram.

  "Det har altid ligget mig meget nært at hjælpe andre, som i en eller anden grad har brug for det. Det har været en del af min identitet de sidste 10 år at prioritere velgørenhed over alt andet – da den bedste følelse i verden er at hjælpe andre i nød. Ved at blive ambassadør for Legeheltene har jeg mulighed for netop at gøre dette. Jeg har et stort netværk, som positivt vil kunne bidrage til den forsatte drift af Legeheltene og deres utrolige arbejde for at sikre aktive og glade børn, alt imens de er syge og indlagte i uvante omgivelser. Jeg var derfor ikke et øjeblik i tvivl, da jeg blev adspurgt om denne mulighed, og vil derfor gøre alt for at bidrage til en forsat udvikling, og støtte op omkring Legeheltene og sprede budskabet omkring deres virke."

 • Benjamin Danii Pap

  Benjamin er influencer og står bag profilen benjamindannipappdk på Instagram.

  “Som far til hverdag, lægger jeg en store glæde i at kunne være med til at bidrage til, at børnene på de danske hospitaler får et smil med på vejen."