Det virtuelle helteløb

 – flyv afsted som en superhelt sammen men hver for sig

Kalder alle Danmarks og Færøernes helte!

I juni afholdes Det Virtuelle Helteløb – et familieløb, hvor superhelte over hele landet løber sammen hver for sig.

Alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen. Det handler ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og være med i et fællesskab i en tid, hvor vi er nødt til at være langt fra hinanden. Vi savner løb, leg og gode kammerater – og det er netop det, vi vil samles om til Det Virtuelle Helteløb.

Ved at deltage i løbet støtter du Legeheltene, som sætter gang i aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark og på Færøerne.

DISTANCER:

Der kan vælges mellem fire løbedistancer, så både store og små familiemedlemmer kan være med (vælg løbedistance, når I tilmelder jer).
1 km
3 km
5 km
10 km

I vælger selv, hvor I vil løbe – i skoven, på stranden eller lige ude på vejen. Ruten er krydret med små aktiviteter undervejs, som I får tilsendt på forhånd, så I får trænet alle superheltemusklerne.

DATO:
Danmark den 13. + 14. juni

Færøerne den 20. + 21. juni i samarbejde med Lykkeliga (Eydnydeild). 

Hvornår i løbet af dagene, du/i snører skoene og hopper afsted på din tur, er helt op til dig.

Det Virtuelle Helteløb er et unikt løb, hvor hele landet stimler sammen alene og gør en forskel sammen for indlagte børn i Danmark og på Færøerne.

DET FÅR DU:

  • Din helt egen heltekappe og heltemaske. Heltekapperne kommer i fem forskellige farver. Vælg farven, når du tilmelder dig
  • Startnummer til at sætte på din løbe t-shirt
  • Diplom der viser, at I deltog i Det Virtuelle Helteløb sammen med en masse andre superhelte under coronakrisen.
  • Opvarmningsvideo med Legeheltene, så I er helt klar til at give den gas på turen.
  • Flotte lodtrækningspræmier fra LEGO, bObles m.fl.

Prisen for at deltage i Det Virtuelle Helteløb er 100 kr. pr. person (+ fragt). I køber billetterne her

SOCIALE MEDIER:
Vi vil gerne møde alle Danmarks superhelte! Brug #virtuelthelteløb og  #legeheltene i din træning og til Det Virtuelle Helteløb.

Løbet arrangeres til fordel for Legeheltene
Alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse. Det gælder også børn, der er ramt af sygdom. Når du deltager i Helteløbet, støtter du derfor Børneulykkesfondens Legehelte, som arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges i Danmark og på Færøerne.