Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Legehelteløb i Vig d. 6. juli

juli 6, 2019 - 10:00 - 13:00

Kr.90

Giv den gas som vaskeægte superhelt til Legehelteløbet i Vig!

Legehelteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen.
Det handler ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og samtidig gøre en forskel for indlagte børn i Danmark.

Ved at deltage i Legehelteløbet støtter du nemlig Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Alle deltagere, store som små, vil forud for løbet blive forvandlet til superhelte med heltekappeheltemaske og løbsnummer og, hvad end I vælger at løbe turen, hoppe turen eller måske liste turen – så er der også fine diplomer til alle seje helteløbere, når målstregen krydses. Heltekapper og masker kommer i fem forskellige farver og må selvfølgelig tages med hjem efter løbet, så legen kan forsætte. Vælg din farve på din heltekappe, når du tilmelder dig Legehelteløbet.

Der vil være mulighed for afhentning af løbsnumre, kapper og masker fra kl.10.00 ved Høve Strand. Opvarmningen starter kl. 10.50 og herefter skydes løbet igang kl.11.00.

Der kan vælges imellem to ruter af henholdsvis 1 og 3 km – begge med start fra Høve Strand – Agersøvej 4550 Asnæs.

Burgerhjørnet (Smidsholmvej 2 – 4560 Vig) giver en is til alle deltagende børn efter løbet ved fremvisning af startnummer 🙂

 

Vi glæder os til at se jer!

I tilmelder jer løbet her

Detaljer

Dato:
juli 6, 2019
Tidspunkt:
10:00 - 13:00
Pris:
Kr.90

Sted

Høve Strand
Agersøvej
Asnæs, 4550 Danmark
+ Google Maps