Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Legehelteløb i Skanderborg d. 22. juni

juni 22, 2019 - 09:00 - 12:00

Kr.90

Nu skal hele familien op af sofaen og ud at flyve! Legehelteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen.
Det handler ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og samtidig gøre en forskel for indlagte børn i Danmark.

Ved at deltage i Legehelteløbet støtter du nemlig Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Arrangørerne af Legehelteløbet på denne dag er Skanderborg Kommune og Skanderborg Håndbold. Løbet afholdes i forbindelse med Beach Håndboldstævnet på Fælleden.

Alle deltagere, store som små, vil forud for løbet blive forvandlet til superhelte med heltekappeheltemaske og løbsnummer og, hvad end I vælger at løbe turen, hoppe turen eller måske liste turen – så er der også fine diplomer til alle seje helteløbere, når målstregen krydses. Heltekapper og masker kommer i fem forskellige farver og må selvfølgelig tages med hjem efter løbet, så legen kan forsætte. Vælg din farve på din heltekappe, når du tilmelder dig Legehelteløbet.

Udlevering af løbsnumre, heltekapper og masker vil finde sted fra kl. 09:00 ved scenen, hvor der kl.10.00 også vil være opvarmning forud for løbet.

Selve løbet skydes igang omkring kl.10.15 og slutter 11. 30.

Ruten bliver på 1,3 kilometer og vil foregå rundt på Skanderborg Fælled. En god og sikker rute rundt om bygningen, i naturen og omkring beach-håndboldbanerne.

Distancen løbes det antal gange den enkelte ønsker og der gives ved mål et kryds på hånden for hver runde, der gennemføres. Således kan alle superhelte med korte så vel som lange ben være med til at give den gas! 🙂

Vi glæder os til at se jer!

I finder tilmeldingen her

Detaljer

Dato:
juni 22, 2019
Tidspunkt:
09:00 - 12:00
Pris:
Kr.90

Arrangører

Skanderborg Kommune
Skanderborg Håmdbold

Sted

Fælleden, Skanderborg
Skanderborg Fælled 1
Skanderborg, 8660 Danmark
+ Google Maps