Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Legehelteløb i Nykøbing Falster d. 31. maj

maj 31, 2019 - 15:00 - 17:00

Kr.90

Nu skal hele familien op af sofaen og ud at flyve! Legehelteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen.
Det handler ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og samtidig gøre en forskel for indlagte børn i Danmark.

Ved at deltage i Legehelteløbet støtter du nemlig Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Alle deltagere, store som små, vil forud for løbet blive forvandlet til superhelte med heltekappeheltemaske og løbsnummer og, hvad end I vælger at løbe turen, hoppe turen eller måske liste turen – så er der også fine diplomer til alle seje helteløbere, når målstregen krydses. Heltekapper og masker kommer i fem forskellige farver og må selvfølgelig tages med hjem efter løbet, så legen kan forsætte. Vælg din farve på din heltekappe, når du tilmelder dig Legehelteløbet.

Arrangøren af Legehelteløbet i Nykøbing Falster er ‘Vores Nykøbing’.

Der udleveres løbsnumre og heltekapper fra kl. 15:00 og kl. 15:50 er der opvarmning forud for løbet.

Starten går kl.16:00 fra Lilletorv og der laves to ruter af henholdsvis én og to kilometer, således at både store og små familiemedlemmer kan være med ????

Vi glæder os til at se jer!

I tilmelder jer her

Detaljer

Dato:
maj 31, 2019
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
Kr.90