Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Legehelteløb i Gentofte d. 22. juni

juni 22, 2019 - 10:00 - 14:00

Kr.90

Giv den gas som vaskeægte superhelt til Sej, Sund og Sikker Familiefestival i Øregårdsparken!

Legehelteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen.
Det handler ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og samtidig gøre en forskel for indlagte børn i Danmark.

Ved at deltage i Legehelteløbet støtter du nemlig Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Alle deltagere, store som små, vil forud for løbet blive forvandlet til superhelte med heltekappeheltemaske og løbsnummer og, hvad end I vælger at løbe turen, hoppe turen eller måske liste turen – så er der også fine diplomer til alle seje helteløbere, når målstregen krydses. Heltekapper og masker kommer i fem forskellige farver og må selvfølgelig tages med hjem efter løbet, så legen kan forsætte. Vælg din farve på din heltekappe, når du tilmelder dig Legehelteløbet.

Der vil være  opvarmning med de fantastiske legehelte på scenen kl. 12:50, hvorefter starten går kl.13.00. Ruten er være på 1 km rundt i parken.

Alle superhelte udstyres selvfølgelig med løbsnummer, heltekappe og maske og udlevering finder sted fra kl. 10:00 i Børneulykkesfondens telt på pladsen.

Vi glæder os til at se jer 🙂

I finder tilmeldingen her

Detaljer

Dato:
juni 22, 2019
Tidspunkt:
10:00 - 14:00
Pris:
Kr.90

Sted

Øregårdsparken
Ahlmanns Allé 6
Hellerup, 2900 Danmark
+ Google Maps