Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Legehelteløb i Fensmark d. 16. juni

juni 16, 2019 - 10:00 - 13:00

Kr.90

Nu skal hele familien op af sofaen og ud at flyve! Legehelteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen.
Det handler ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og samtidig gøre en forskel for indlagte børn i Danmark.

Ved at deltage i Legehelteløbet støtter du nemlig Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Alle deltagere, store som små, vil forud for løbet blive forvandlet til superhelte med heltekappeheltemaske og løbsnummer og, hvad end I vælger at løbe turen, hoppe turen eller måske liste turen – så er der også fine diplomer til alle seje helteløbere, når målstregen krydses. Heltekapper og masker kommer i fem forskellige farver og må selvfølgelig tages med hjem efter løbet, så legen kan forsætte. Vælg din farve på din heltekappe, når du tilmelder dig Legehelteløbet.

Det hele kommer til at løbe af stablen fra Fensmark bibliotek, Kildegårdsvej 56, 4684 Holmegaard, og programmet er som følger:

Kl.10:00 Udlevering af kapper, masker m.m.

Kl.10.45 Opvarmning for alle løbere

Kl.11.00 Starten går!

Der laves to ruter af henholdsvis 1 og 2,5 kilometer med sjove udfordringer undervejs, således at både store og små familiemedlemmer kan være med ????

Det koster kun 90 kr.(+billetgebyr) at deltage, så se at få meldt hele familien til årets sejeste løb!

Vi glæder os til at se jer

I tilmelder jer løbet her

Detaljer

Dato:
juni 16, 2019
Tidspunkt:
10:00 - 13:00
Pris:
Kr.90

Sted

Fensmark bibliotek
Kildegårdsvej 56
Holmegaard, 4684 Danmark
+ Google Maps