Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Legehelteløb i Esbjerg d. 26. maj

maj 26, 2019 - 09:00 - 12:00

Kr.90

Nu skal hele familien op af sofaen og ud at flyve! Legehelteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen.
Det handler ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og samtidig gøre en forskel for indlagte børn i Danmark.

Ved at deltage i Legehelteløbet støtter du nemlig Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Alle deltagere, store som små, vil forud for løbet blive forvandlet til superhelte med heltekappeheltemaske og løbsnummer og, hvad end I vælger at løbe turen, hoppe turen eller måske liste turen – så er der også fine diplomer til alle seje helteløbere, når målstregen krydses. Heltekapper og masker kommer i fem forskellige farver og må selvfølgelig tages med hjem efter løbet, så legen kan forsætte. Vælg din farve på din heltekappe, når du tilmelder dig Legehelteløbet.

Arrangøren af Legehelteløbet i Esbjerg er Sport & Event Park.

Der vil være lidt opvarmning forud for løbet fra kl. 09:50-10:00, hvorefter starten går  fra flexbanerne/Vognsbølparken. Der er er to ruter at vælge imellem af henholdsvis to og fire kilometer, således at både store og små familiemedlemmer kan være med ????

Udlevering af løbsnumre, heltekapper og masker vil finde sted fra kl. 09:00 på Blue Water Dokken.

Vi glæder os til at se jer!

Tilmeld jer her

Detaljer

Dato:
maj 26, 2019
Tidspunkt:
09:00 - 12:00
Pris:
Kr.90

Arrangør

Sport & Event Park Esbjerg
Hjemmeside:
https://www.sepe.dk/

Sted

Vognbølsparken i Esbjerg
Vognsbølparken
Esbjerg, 6700 Danmark
+ Google Maps