Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Legehelteløb i Brørup d. 28. april

april 28, 2019 - 09:00 - 13:00

Kr.90

Byparken i Brørup fyldes op med superhelte og I skal da med! Legehelteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen.
Det handler ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og samtidig gøre en forskel for indlagte børn i Danmark.

Ved at deltage i Legehelteløbet støtter du nemlig Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Alle deltagere, store som små, vil forud for løbet blive forvandlet til superhelte med heltekappeheltemaske og løbsnummer og, hvad end I vælger at løbe turen, hoppe turen eller måske liste turen – så er der også fine diplomer til alle seje helteløbere, når målstregen krydses. Heltekapper og masker kommer i fem forskellige farver og må selvfølgelig tages med hjem efter løbet, så legen kan forsætte. Vælg din farve på din heltekappe, når du tilmelder dig Legehelteløbet.

Arrangøren af Legehelteløbet i Brørup er Brørup Hallerne & Foreningshus i samarbejde med Byparken Brørup .

Der udleveres løbsnumre, heltekapper og masker fra kl. 09:00 og der kan vælge imellem to distancer: En på 1.3 km og en på 2,6 km. Løbet starter ved Brørup hallerne.

09:50 går opvarmningen igang og i forlængelse af denne sendes alle superhelte afsted ud på ruten ca. kl.10:00.

 

Så på med løbeskoene – vi glæder os til at se jer!

Tilmeld jer løbet her

Detaljer

Dato:
april 28, 2019
Tidspunkt:
09:00 - 13:00
Pris:
Kr.90

Arrangør

Brørup Hallerne & Foreningshus og Brørup løbeklub

Sted

Byparken Brørup
Byagervej 1
Brørup, 6650 Danmark
+ Google Maps