Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Julehelteløb i Nykøbing F. den 5. december

december 5 - 10:00 - 13:00

Kr.100

Giv den gas som vaskeægte superhelt til Julehelteløbet i Nykøbing F.!

Nu skal hele familien op af sofaen og ud at flyve! Julehelteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen. Det handler ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og samtidig gøre en forskel for indlagte børn i Danmark. Ved at deltage i Julehelteløbet støtter du nemlig Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Arrangøren af Julehelteløbet i Nykøbing F. er Vores Nykøbing, Børneulykkesfonden og Legeheltene.

Ruten bliver 1 kilometer og så er det bare at flyve afsted på så mange helterunder, som man orker. Ruten er krydret med små aktiviteter undervejs, tilpasset både store og små familiemedlemmer. Alle deltagere, store som små, vil forud for løbet blive forvandlet til superhelte med heltekappe, heltemaske og løbsmærke, og hvad end I vælger at løbe turen, hoppe turen eller måske liste turen – så er der også fine diplomer til alle seje helteløbere, når målstregen krydses. Heltekapper og masker kommer i forskellige farver og må selvfølgelig tages med hjem efter løbet, så legen kan forsætte. Vælg din farve på din heltekappe, når du tilmelder dig Julehelteløbet.

Prisen for at deltage i Julehelteløbet er 100 kr. pr. person. Husk at både børn og voksne skal købe billet.

Dagens program:

10:00 Afhentning af løbsmærke, kapper og masker

10:50 Opvarmning til Julehelteløbet

11:00 Julehelteløbet skydes i gang

I tilmelder jer løbet her

Løbet arrangeres til fordel for Legeheltene
Alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse. Det gælder også børn, der er ramt af sygdom. Når du deltager i Julehelteløbet, støtter du derfor Børneulykkesfondens Legehelte, som arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges i Danmark.

Detaljer

Dato:
december 5
Tidspunkt:
10:00 - 13:00
Pris:
Kr.100