Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Helteløb på Brøndby Stadion d. 18. august

august 18, 2019 - 15:30 - 18:00

Kr.90

Brøndby IF inviterer til Helteløb, som afholdes d. 18. august inden kampen mellem Brøndby og AaB. Alle der deltager i Helteløbet, får 2 gratis billetter til kampen efter løbet. Billetterne gælder til J. Jensen tribunen.

Helteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen.

Det handler ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og samtidig gøre en forskel for indlagte børn i Danmark. Ved at deltage i Helteløbet støtter du nemlig Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger. Arrangøren af Helteløbet på denne dag er Brøndby IF.

Der kan vælges mellem en rute på 1 eller 2 km.

Alle deltagere, store som små, vil forud for løbet blive forvandlet til superhelte med heltekappe, heltemaske og løbemærke , og hvad end I vælger at løbe turen, hoppe turen eller måske liste turen – så er der også fine diplomer og en refleks fra bObles til alle seje helteløbere, når målstregen krydses. Heltekapper og masker kommer i fem forskellige farver og må selvfølgelig tages med hjem efter løbet, så legen kan forsætte. Vælg din farve på din heltekappe når du tilmelder dig Helteløbet. Du kan selvfølgelig kun vælge kapperne i blå og gul!

Prisen for at deltage i Helteløbet er 90 kr. pr. person. Alle, der gerne vil løbe med, skal købe en billet.

Dagens program:

15.30 Afhentning af løbsnumre, kapper og masker

16.30 Opvarmning til Helteløbet

16.40 Helteløbet skydes i gang af Pia Allerslev ved Familie Lounge (ved siden af indgang F)

Løbet arrangeres til fordel for Legeheltene
Alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse. Det gælder også børn, der er ramt af sygdom. Når du deltager i Helteløbet, støtter du derfor Børneulykkesfondens Legehelte, som arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges i Danmark.

KLIK HER FOR AT KØBE BILLET

Detaljer

Dato:
august 18, 2019
Tidspunkt:
15:30 - 18:00
Pris:
Kr.90

Arrangør

Brøndby IF

Sted

Brøndby Stadion
Brøndby Stadion 30
Brøndby, 2605 Danmark
+ Google Maps