Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Helteløb i Ordrup d. 27. september

september 27, 2019 - 15:00 - 17:00

Kr.90

Nu skal hele familien op af sofaen og ud at flyve! Helteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen.
Det handler ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og samtidig gøre en forskel for indlagte børn i Danmark.

Ved at deltage i Helteløbet støtter du nemlig Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Alle deltagere, store som små, vil forud for løbet blive forvandlet til superhelte med heltekappeheltemaske og løbemærke og, hvad end I vælger at løbe turen, hoppe turen eller måske liste turen – så er der også fine diplomer og en refleks fra bObles til alle seje helteløbere, når målstregen krydses. Heltekapper og masker kommer i fem forskellige farver og må selvfølgelig tages med hjem efter løbet, så legen kan forsætte. Vælg din farve på din heltekappe, når du tilmelder dig Helteløbet.

Arrangøren af Helteløbet i Ordrup er Ordrup Bibliptek. Løbet afholdes i forbindelse med deres superheltetræf ved Kulturnatten i Gentofte.

Program:

Kl.15:00 Udlevering af kapper, masker m.m. Disse kan også hentes i dagene op til løbet.

Kl.15.50 Opvarmning for alle løbere

Kl.16.00 Starten går!

Løbet afholdes i parken bag bibliotektet. Der kan vælges mellem to ruter: En på 1 km og en på 2 km. Undervejs er der sjove udfordringer, som hele familien kan løse sammen.

Vi glæder os til at se jer!

I tilmelder jer løbet her

Detaljer

Dato:
september 27, 2019
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
Kr.90

Arrangør

Ordrup Bibliotek

Sted

Ordrup Bibliotek
Ejgårdsvej 11
Charlottenlund, 2920 Danmark
+ Google Maps