Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Helteløb i Odense på Nature Energy Park d. 27. oktober

oktober 27, 2019 - 12:45 - 14:00

Kr.90

Nu skal hele familien op af sofaen og ud at flyve! Helteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen.
Det handler ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og samtidig gøre en forskel for indlagte børn i Danmark.

Ved at deltage i Helteløbet støtter du nemlig Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Alle deltagere, store som små, vil forud for løbet blive forvandlet til superhelte med heltekappeheltemaske og løbemærke og, hvad end I vælger at løbe turen, hoppe turen eller måske liste turen – så er der også fine diplomer og en refleks fra bObles til alle seje helteløbere, når målstregen krydses. Heltekapper og masker kommer i fem forskellige farver og må selvfølgelig tages med hjem efter løbet, så legen kan forsætte. Vælg din farve på din heltekappe, når du tilmelder dig Helteløbet.

Dagens arrangører er Odense Boldklub i samarbejde med Legeheltene.

Dagens program:

11.30 Afhentning af løbsmærke, kapper og masker

12.35 Opvarmning

12.45 Helteløbet skydes i gang

Man kan vælge mellem en rute på 1 eller 2 kilometer med sjove aktiviteter undervejs.

I tilmelder jer løbet her

Alle, der deltager i Helteløbet får to billetter til 3F Tribunen (Faxe Kondi Familiezonen), som de kan gå direkte ind til efter løbet. Familiezonen åbner kl.13.00 og OB spiller kamp mod FC Nordsjælland kl.14.00.

Faxe Kondi Familiezone er det hyggelige samlingspunkt for unge og børnefamilier på Nature Energy Park! Familiezonen er placeret ved indgangen af 3F Tribunen.

Faxe Kondi Familiezone åbner en time før kampstart, og her vil værter fra Team Victor stå klar til at byde jer velkommen. I kan opleve aktiviteter og faciliteter for børn i alle aldre. Her kan man blive klar til kampstart med ansigtsmaling i OB’s farver eller vise sine skills med sine venner og veninder på Faxe Kondi Panna-bane og frisparksvæg. Man har også mulighed for at give Katten Victor en high-five og få en autograf fra OB-spillerne.

Tæt på kampstart slutter aktiviteterne, og Team Victor vil sammen med jer gå på 3F Tribunen og stå med jer under hele kampen klar til at skabe en god stemning.

Læs mere om Familiezonen her: https://www.ob.dk/fans/familie/faxe-kondi-familiezone/

Løbet arrangeres til fordel for Legeheltene
Alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse. Det gælder også børn, der er ramt af sygdom. Når du deltager i Legehelteløbet, støtter du derfor Børneulykkesfondens Legehelte, som arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges i Danmark.

Her kan du se, hvordan det gik for sig, da spillertruppen fra Odense Boldklub besøgte H.C. Andersen Børne- og Ungehospital, hvor de sammen med Legeheltene både løb Helteløb, øvede afleveringer og skabte stor glæde blandt de indlagte børn.

OB på besøg <3

Vi glæder os til at se jer!

 

Detaljer

Dato:
oktober 27, 2019
Tidspunkt:
12:45 - 14:00
Pris:
Kr.90

Sted

Nature Energy Park
Odense, Danmark + Google Maps