Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Helteløb i Kjellerup d. 14. oktober

oktober 14, 2019 - 10:00 - 13:00

Kr.90

Nu skal hele familien op af sofaen og ud at flyve! Helteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen.
Det handler ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og samtidig gøre en forskel for indlagte børn i Danmark.

Ved at deltage i Helteløbet støtter du nemlig Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Alle deltagere, store som små, vil forud for løbet blive forvandlet til superhelte med heltekappeheltemaske og løbemærke og, hvad end I vælger at løbe turen, hoppe turen eller måske liste turen – så er der også fine diplomer og en refleks fra bObles til alle seje helteløbere, når målstregen krydses. Heltekapper og masker kommer i fem forskellige farver og må selvfølgelig tages med hjem efter løbet, så legen kan forsætte. Vælg din farve på din heltekappe, når du tilmelder dig Helteløbet.

Program:

Kl.10:00 Udlevering af kapper, masker m.m.
Kl.10.50 Opvarmning for alle løbere
Kl.11.00 Starten går!

Løbet afholdes ved Arena Midt og ruten er 1750 meter. Der løbes primært på stisystem og der vil være seks aktivitetsposter undervejs.

Husk at både børn og voksne skal købe billet for at løbe med 🙂

Vi glæder os til at se jer!

I tilmelder jer løbet her

Detaljer

Dato:
oktober 14, 2019
Tidspunkt:
10:00 - 13:00
Pris:
Kr.90