Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Helteløb i Fredericia d. 17. juli

juli 17, 2019 - 13:00 - 16:00

Kr.90

Nu skal hele familien op af sofaen og ud at flyve! Helteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen.
Det handler ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og samtidig gøre en forskel for indlagte børn i Danmark.

Ved at deltage i Helteløbet støtter du nemlig Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Arrangøren af Helteløbet er Madsbyparken i Fredericia.

Alle deltagere, store som små, vil forud for løbet blive forvandlet til superhelte med heltekappeheltemaske og løbsnummer og, hvad end I vælger at løbe turen, hoppe turen eller måske liste turen – så er der også fine diplomer og en refleks fra bObles til alle seje helteløbere, når målstregen krydses. Heltekapper og masker kommer i fem forskellige farver og må selvfølgelig tages med hjem efter løbet, så legen kan forsætte. Vælg din farve på din heltekappe, når du tilmelder dig Helteløbet.

Der vil være lidt opvarmning på scenen forud for løbet fra kl. 13.45-14:00, hvorefter starten går. Der er er to ruter at vælge imellem af henholdsvis 1 og 2 kilometer, således at både store og små familiemedlemmer kan være med.

Udlevering af løbsnumre, heltekapper og masker vil finde sted fra kl. 13:00 ved scenen.

Alle børn, der deltager i løbet får en gratis tur med Madsbytoget og voksne kan køre med til børnepris (15 kr.) Husk blot at fremvise startnummer.

 

Vi glæder os til at se jer!

I finder tilmeldingen her

Detaljer

Dato:
juli 17, 2019
Tidspunkt:
13:00 - 16:00
Pris:
Kr.90

Sted

Madsbyparken
Lumbyesvej 45
Fredericia, 7000 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://www.madsbyparken.dk/