HELTEARMBÅND

Vi er stolte og glade for, at designer Julie har designet et helt særligt heltearmbånd, der skal hjælpe med at samle ind til Legeheltenes arbejde med at skabe mere leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark.

Heltearmbåndet koster 30 kr. og forhandles i udvalgte butikker rundt omkring i landet. Al overskud går direkte til Legeheltene.

Julie Wettergren har været smykkedesigner siden 1998, og hendes smykker er feminine og delikate, oftest med en rå undertone, og udtrykker alle hendes særlige æstetiske og unikke sans. Hvert design er lavet med – og ud af – kærlighed til smukke håndlavede kvalitets smykker, – og er allerede elsket verden over af personer, der holder af personlig stil.

Hendes inspirationskilder rækker lige fra organiske former i naturen, til arkitektur og fund fra loppemarkeder. Særligt er Julie inspireret af stilperioder som Art deco og victoriansk historie.

AMBASSADØRER

I forbindelse med kampagnen har vi samlet et fremragende ambassadør-korps. Udover smykkedesigneren bag armbåndet, Julie Wettergren, har vi også Sarah Zobel, Jesper Høvring, Caroline Fleming samt Christiane Schaumburg-Müller.

FORHANDLERE

Armbåndet forhandles hos udvalgte forhandlere rundtomkring i landet.

OM LEGEHELTENE

KONTAKT

Henriette Madsen

Generalsekretær hos Børneulykkesfonden

Mail: hm@borneulykkesfonden.dk

Signe Lykke Schouw

PR- og Kommunikationsansvarlig hos Børneulykkesfonden

Mail: sls@borneulykkesfonden.dk

Sælg heltearmbånd, og støt Legeheltene

Er I en café, virksomhed, butik eller restaurant, og har I lyst til at gøre en forskel for indlagte børn i Danmark? Vi søger forhandlere af det flotte heltearmbånd designet af smykkedesigner Julie Wettergren til fordel for Legeheltene!

Sådan støtter I op om kampagnen:

  • Det er helt omkostningsfrit for jer at støtte op om kampagnen – alt det kræver er, at vi låner en plads på jeres disk.
  • I får en flot kasse med 50 heltearmbånd tilsendt. Armbåndet er i forskellige farver og med Legeheltenes logo samt teksten ”Let’s play” på det lille smykketag.
  • Heltearmbåndene sælges for 30 kr. per styk. Alle kasser har deres eget unikke MobilePay-nummer, og salget kører derfor helt uden om jeres kassesystem.
  • I er med til at støtte op om Legeheltene og skabe mere aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark.

Skriv en mail til buf@borneulykkesfonden.dk eller ring på 30 37 77 22, hvis I har lyst til at være en del af kampagnen. Tak for hjælpen!

Julie Wettergren har været smykkedesigner siden 1998, og hendes smykker efterspørges af store stjerner. Udover Julie Wettergren er også Christiane Schaumburg-Müller, Caroline Fleming, Sarah Zobel, Jesper Høvring alle ambassadører for kampagnen, og de vil hjælpe med at markedsføre armbåndet gennem de sociale medier.

Luk menu