Hvem står bag?

Børneulykkesfonden blev grundlagt i 2008 og arbejder for et Danmark, hvor der er fokus på forebyggelse af børneulykker indenfor områderne hjemmet, trafikken og idræt/fritid. Børneulykkesfonden deltager i temaugerne ”Hej skal vi lære?”, da læring gennem leg, er med til at styrke børnenes motorik, som er med til at minimere risikoen for at børn får alvorlige skader, hvis de skulle komme ud for en ulykke.

DGI er Danmarks næststørste idrætsorganisation med flere end 1,5 millioner medlemmer. Vi arbejder målrettet for at styrke motion og breddeidræt i Danmark, og vi hjælper vores mere end 6.300 foreninger og 100.000 frivillige med at gøre en forskel.
Siden 2009 har DGI certificeret børnehaver og andre institutioner, som sætter nye standarder for, hvordan fysisk aktivitet bliver en succesfuld del af hverdagen. Og i alle DGI’s 14 landsdelsforeninger er der ansat konsulenter, som arbejder med idræt og bevægelse for børn i skoler og institutioner.

bObles er mere end blot produkter. bObles er en filosofi til børn. Filosofien bygger på troen på, at børn har det bedst, når de er i bevægelse. Når børn har en god kropsforståelse, lærer de bedre, de fungerer bedre i sociale sammenhænge og er glade. Derfor designer bObles tumlemøbler, der understøtter barnets motoriske udvikling og indbyder til kreativ leg. Den danske design virksomhed, har siden 2006 designet motorisk udviklende tumlemøbler, med filosofien; bObles er og bliver for børn, der leger, bevæger sig og bruger deres fantasi i alt, hvad de gør. bObles har udviklet, designet og produceret verdenshjulet for at bakke op om DGI og Børneulykkesfondens temauger ’Hej skal vi lære?’.