Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Førstehjælp

At kunne førstehjælp er et vigtigt redskab til behandling af ulykker og skader. Især hvis man har børn i hjemmet, kan det være en god idé at vide, hvordan man griber en krisesituation an. Udover behandling er førstehjælp med til at mindske omfanget af skaden, og i yderste tilfælde kan førstehjælp være med til at redde liv.

I samarbejde med Førstehjælp For Folkeskoler guider vi dig her til førstehjælpens fire hovedpunkter, samt de mest almindelige former for førstehjælp, som du kan risikere at skulle yde til et barn.

Indholdet her på siden kan ikke erstatte et rigtigt førstehjælpskursus, men kan være en god assistance ved ulykker, som f.eks. kvælning, forgiftninger eller forbrændinger. Vi anbefaler alle folk, især forældre med børn og spædbørn, at tage et førstehjælpskursus, som giver den bedste viden og de bedste kompetencer til at kunne yde god førstehjælp, hvis uheldet er ude.

 

 

Gratis førstehjælps-app

Børneulykkesfonden har lanceret en gratis førstehjælps-app til iPhone i samarbejde med Codan. 
Hent den gratis app allerede i dag og få førstehjælpen lige ved hånden. 
Læs mere

Støt os Følg os