Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Trafiklegepladsen

Læring om trafiksikkerhed for børn er vigtig, da børn med viden om, hvordan de passer på sig selv og hinanden i trafikken, bliver rigtig gode trafikanter.

Børneulykkesfonden går op i børnesikkerhed, og Continental Dæk Danmark A/S arbejder for innovative løsninger med sikker kørsel i fokus. Derfor har Børneulykkesfonden og Continental Dæk Danmark A/S indgået et meget givende samarbejde med fokus på vigtigheden af trafiklæring blandt børn.

Til det formål har Børneulykkesfondens udviklet Trafiklegepladsen og modtager støtte hertil fra Continental Dæk Danmark A/S, så det er muligt for børn på en sjov og aktiv måde at lære om sikker færdsel i trafikken.

Trafiktræning i børnehøjde

Trafiktræning skal helst være sjovt, og børn lærer bedst ny viden gennem leg. Derfor har Børneulykkesfonden udviklet en oppustelig Trafiklegeplads og en oppustelig Lastbil, hvor børnene gennem leg lærer om sikkerhed i trafikken. Børneulykkesfondens Trafiklegeplads og Lastbil er målrettet børn i alderen 4 til 10 år, og dit barn kan prøve legepladsen ved Børneulykkesfondens arrangementer og store events.

Trafikundervisning, trafikbane og trafikkørekort

I Børneulykkesfondens Trafiklegeplads og Lastbil finder du en trafikskole, hvor dit barn kan lære om trafiksikkerhed. Dette foregår ved bl.a. læring om trafikskilte, trafiktegn m.m. Efter gennemført trafiktræning vil dit barn enten få et personligt trafikkørekort eller et diplom.

 

Støt os Følg os