Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Vild med dans junior i DGI-byen – Dans til fordel for børns sikkerhed

Kom med til en sjov og lærerig dag, når Børneulykkesfonden afholder Vild med dans junior i DGI-byen! Formålet med arrangementet er at give alle danseglade mennesker en dag med sved på panden og smil på læben, hvor der samtidigt samles penge ind til et godt formål.  Arrangementet afholdes i forbindelse med Climb for Charity 2016, som er en indsamlingsaktivitet, der samler midler ind til fordel for Børneulykkesfondens arbejde med at skabe gode forhold for langtidsindlagte børn.

Michael Olsen vil være dagens vært og stå for undervisningen. Michael er professionel danser, og har danset siden han var 4 år. Igennem årene har han vundet adskillige mesterskaber, både i og udenfor Danmark, og har blandt andet stillet op til EM og VM. Han har desuden deltaget i hele 9 ud af 12 sæsoner af det populære tv-show Vild med dans, der fredag efter fredag holder hele Danmark klistret til skærmen. Til at hjælpe ham med at undervise i de forskellige danse, kommer hans tidligere dansepartner Pia Allerslev, samt Ditte Ylva Olsenog Morten Kjeldgaard, der i 2014 dansede sig til en flot 4. plads. Derudover vil Joan Divine være fotograf på selve dagen.

Arrangementet er for personer i alle aldre og på alle niveauer – så tag dit barn, mand, veninde eller mor i hånden og kom og dans med os og støt samtidigt op om et godt formål.

Børneulykkesfonden glæder sig til at fyre den af med jer og ser frem til en aktiv dag med grin, dans og sjov!

Afventer ny dato.

Støt os Følg os