Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere er utrolig vigtige for os. Derfor vil vi i Børneulykkesfonden og Rasmus Klump gerne sige tak til følgende samarbejdspartnere for deres støtte og bidrag til Centimeter Maraton.

Hovedsponsere:

Continental

Continental som er et førende tysk firma inden for bilindustrien med speciale i dæk, bremsesystemer, interiørelektronik, bilsikkerhed osv. er med som ny partner til Centimeter Maraton. Continental vil udover deres sponsorat bidrage med fine polkaprikkede løbstasker til deltagerne og Continental-dæk, som skal bruges som små forhindringsbaner på løberuten.

Vi glæder os til samarbejdet med Continental.

 

Madame Butterfly​

Når børnene løber, så flyver sommerfuglen med. Madame Butterfly er et økologisk mærke, som giver dig knasende lækkerier og masser af fibre. Mange af produkterne er nøglehulsmærkede, og derfor flyver Madame Butterfly ind på børnefamiliernes hitliste igen og igen. Efter løbet får børnene en pose økologiske fuldkornsstave til at sunde sig på. Geniale poser til madpakken i øvrigt, pakket i æsker med seks poser i hver. Så kommer ugens fiberbalance godt fra start! 

 

 

Støt os Følg os