Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Hvad sker der på pladsen?

Når man deltager i Centimeter Maraton, får man meget mere end blot et løb med sig. Efter alle de seje maratonløbere har nået målstregen, vil der nemlig være andre aktiviteter, man kan give sig til.

Der vil være:

  • Mulighed for at klæde sig ud som Rasmus Klump og hans venner i udklædningsværkstedet
  • Musik, som der kan danses og hoppes til
  • Tegnetelt
  • Fotovæg, hvor man kan få taget billede med Rasmus Klump  
     

Et Rasmus Klump-univers

Rasmus Klump er en vigtig del af Centimeter Maraton. Han er den, der er med til at give børnene en ekstra god oplevelse. Rasmus Klump er med til opvarmningen, inden maratonløberne sendes afsted, han giver high-fives ved målstregen til alle deltagerne, og  han stiller op til fotos, så alle kan forevige deres minde om, hvor seje de har været.

Lige så snart deltagerne møder op til Centimeter Maraton, skal de føle, at de træder ind i et vaskeægte Rasmus Klump univers. Alle ved jo, at Rasmus Klump elsker polkaprikker, så derfor er vores store målportal fuldt med polkaprikker, hjælperne til løbet har polkaprikkede t-shirts på, og de løbstasker som deltagerne får med sig hjem er naturligvis også polkaprikkede, så det hele er i bedste Rasmus Klump-stil. 

Continental tegnekonkurrence

Bliv den heldige vinder af en Hej skal vi lege? 2017 pakke fyldt med fine bObles tumletrin. Alt du skal gøre er at farvelægge en fin Centimeter Maraton-tegning i tegneteltet på løbspladsen og aflevere den til en fra Børneulykkesfonden. Tegneteltet og konkurencen arrangeres i samarbejde med Continental Dæk Danmark A/S.

Støt os Følg os