Samarbejdspartnere

Kay Bojesen Denmark

Sølvsmed og designer Kay Bojesen kunne noget helt særligt. Han kunne give træ liv, og han blev verdensberømt for at skabe trædyr med sjæl, humor og glimt i øjet. Kay Bojesen har med mere end 2000 stykker kunsthåndværk på samvittigheden hørt til blandt 1900-tallets mest produktive danske kunsthåndværkere.

Han er mest kendt for sine legende livsglade aber, livgardister og andre trædyr, men hans store produktion omfatter også smykker, bestik, tekander og sølvpokaler.

Kay Bojesen bevarede sin barnlige nysgerrighed og glæde ved livet lige til det sidste. Kay Bojesen døde i en alder af 72 år og efterlader sig en betydningsfuld designarv. En arv, som i dag er beskyttet af hans fire børnebørn.

 

Rosendahl Design Group

Siden Erik Rosendahl grundlagde Rosendahl A/S i 1984, har Rosendahl Design Group været i rivende udvikling. Fra agenturvirksomhed til en af Danmarks stærkeste producenter af dansk design til bord og hjem. Deres produkter bliver til i et tæt samarbejde med en række førende designere. Resultaterne taler for sig selv – i utallige hjem verden over.

Rosendahl Design Group er taknemmelig for at være valgt af familien Bojesen til at udvikle, producere og distribuere deres bedstefars elskede design. Siden Kay Bojesens legendariske butik i Bredgade lukkede tilbage i 1990, har flere af hans produkter ikke været produceret. Det er derfor en stor glæde for Rosendahl Design Group at kunne genintroducere flere af Kay Bojesens fantastiske gamle designs efter de originale tegninger og med stor respekt for Kay Bojesens høje krav til materiale og håndværksmæssige udførelse.

 

Børneulykkesfonden

Børneulykkesfonden blev stiftet i 2008. Fonden arbejder for øget børnesikkerhed og færre børneulykker i Danmark. Børneulykkesfonden arbejder for et Danmark, hvor der er fokus på forebyggelse og læring om børnesikkerhed indenfor områderne hjemmet, trafikken og idræt/fritid.

 

Legeheltene

Legeheltene tager ud på hospitaler rundt omkring i landet og igangsætter bevægelseslege og aktiviteter med de indlagte børn. Formålet er at skabe en mere aktiv hverdag for børnene ved at få dem op af deres sygesenge og ud af hospitalsstuerne. For mange indlagte børn er tiden på hospitalet nemlig forbundet med stor inaktivitet og ensomhed. Læs om Legeheltenes arbejde her.