Om

Børneulykkesfondens designerkort er lavet i samarbejde med Kay Bojesen Denmark og Rosendahl Design Group. Kay Bojesen var en kreativ person, som gennem leg og fantasi skabte unikke designs, og det er disse designs, som danner rammen for støtteprojektet, hvor der gennem salg af specialdesignede kort bliver samlet penge ind til Børneulykkesfondens arbejde og initiativet Legeheltene. Legeheltene skaber aktiv leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges på de danske hospitaler.

Kortene er dobbeltsidet A6-kort og kan købes i en pakke bestående af tre kort. Pakken koster 20 kr., hvoraf 6 kr. går til fremstilling og forsendelse., 7 kr. går til Børneulykkesfonden og 7 kr. går til jeres forening/skole m.fl.. Der er to forskellige designs, og der leveres som udgangspunkt altid halvt af hver i hver bestilling. Bestiller du fx 500 pakker, vil du modtage 250 pakker á 3 stk. kort med Kay Bojesen Turtelduer og 250 pakker kort á 3 stk. Kay Bojesen Abe og Elefant.

Kortene er pakket således:

  • 3 stk. kort med Kay Bojesen Turtelduer inkl. kuverter
  • 3 stk. kort med Kay Bojesen Abe og Elefant inkl. kuverter

Som tidligere nævnt vil du modtage blandede kort, hvilket betyder at bestiller du 500 pakker, vil du modtage 250 pakker á 3 stk. kort med Kay Bojesen Turtelduer og 250 pakker kort á 3 stk. Kay Bojesen Abe og Elefant.

Vi tager forbehold for eventuelle udsolgte designs.

Det er muligt at se billeder af designerkortene her