Om Charity Catwalk

I 2019 slog couturedesigneren Jesper Høvring og psykolog og forfatter Sarah Zobel pjalterne sammen i den gode sags tjeneste og startede Charity Catwalk. Hvert år, i forbindelse med Copenhagen Fashion Week, arrangerer de et fashionshow ud over det sædvanlige med smukke modeller, eksklusive designs og kunstnere i topklasse.

Charity Catwalk er inspireret af den engelske supermodel Naomi Cambells Fashion for Relief Galla, som afholdes hvert år i Cannes. Overskuddet fra Charity Catwalk går direkte til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene. Alle modeller, kunstnere og konferencierer arbejder pro bono.

I 2019 blev Charity Catwalk afholdt på på det ikoniske Hotel d’Angleterre i København. Her blev der indsamlet hele 225.000 kr. til Børneulykkesfonden og Legeheltene.

I 2020 blev Charity Catwalk afholdt i Børsbygningen. Her blev der indsamlet 250.000 kr. til Børneulykkesfonden og Legeheltene.

I 2021 løb Charity Catwalk af stablen på hotel Villa Copenhagen, hvor der blev indsamlet 230.000 kr. til Børneulykkesfonden og Legeheltene.

Og i 2022 blev årets Charity Catwalk igen afholdt i de smukke lokaler hos Villa Copenhagen. Her fik vi samlet 360.000 kr. ind til Børneulykkesfonden og Legeheltene.