CHARITY CROSSFIT BOOTCAMP –
SØNDAG D. 24. NOVEMBER KLOKKEN 10-12.

Kom med til Danmarks største Charity Crossfit Bootcamp til fordel for Legeheltene, hvor du helt sikkert vil få sved på panden i hyggeligt selskab med kompetente trænere og dedikerede mennesker.

Crossfit Copenhagen og Climb for Charity er gået sammen for at samle ind til Legeheltene.

Bootcampen bliver to timers sjov, effektiv og funktionel træning, samtidig med at du støtter initiativet Legeheltene. Legeheltene arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges i Danmark. Man vil blive udfordret i en masse træningselementer som løb, rows, pull-ups, armgang, boxjumps, jumping squats og meget mere.

Så på med træningsskoene og kom med til en aktiv bootcamp, hvor pulsen skal helt op, og hvor overskuddet går til et godt formål.

PRISER OG PROGRAM

  • Charity Crossfit Bootcamp afholdes søndag d. 24. november klokken 10-12 i udvalgte Crossfit Copenhagen boxe. Find din box og køb billet her
  • 200 kr. pr. person. Overskuddet går ubeskåret til Legeheltene. Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at køb din billet, før det er for sent.
  • Goodiebags til alle
    • Snacks, Natcream fra E-cooking, Deodorant og ansigtscreme fra RockFace

SOCIALE MEDIER

  • Del din oplevelse fra Charity Crossfit Bootcamp på de sociale medier. Brug #charitybootcamp #crossfitforcharity #legeheltene #letsplay
  • Du er også meget velkommen til at sende billeder til os på mail, så vi kan dele de gode crossfit-oplevelser.

KONKURRENCE

For at deltage i konkurrencen, skal man købe billet og deltage til Charity CrossfitBootcamp. Konkurrencen er begrænset til det antal deltagere, der køber billet og deltager til Charity Crossfit Bootcamp.
Vinderne trækkes tilfældigt og får direkte besked på mail d. 26. august klokken 12.
Levering betales af konkurrenceudbyder. Afhentning på Gammel Kongevej 60, 1790 København er også muligt.

Når du køber din billet, deltager du automatisk i konkurrencen om ET ÅRS GRATIS MEDLEMSKAB TIL CROSSFIT COPENHAGEN! (Værdi 4.690 kr.)
Der vil være fem heldige vindere.
Samlet værdi: 23.450 kr.

Derudover vil der være forskellige lodtrækningskonkurrencer, hvor du kan vinde lækre præmier fra vores samarbejdspartnere.

WileyX:

Samlet værdi: 5.536 kr.

E-Cooking

  • 20 x Goodiebags (1.000 kr. stk.)

Samlet værdi: 20.000 kr.

Les Deux

Samlet værdi: 3.000 kr.

OM LEGEHELTENE

CROSSFIT COPENHAGEN OG LEGEHELTENE

Crossfit Copenhagen tilbyder en sjov, effektiv og funktionel træning for alle. Der trænes med kasser, reb, sjippetorv, dæk, hamre, kettlebels og meget andet. Mennesket har altid stået, siddet, kastet, trukket, løftet, skubbet, klatret, løbet, hoppet osv. Alle disse bevægelser er funktionelle bevægelser, der er med til at gøre dig stærkere, men reducerer også dine skader.

Missionen og værdierne hos Crossfit Copenhagen går godt i spænd med Legeheltenes arbejde.

Inaktivitet i længere perioder kan have store konsekvenser for et barns udvikling. Legeheltenes formål med at bringe fysisk aktivitet ind på hospitalerne er at sikre, at børnenes udvikling ikke går i stå under indlæggelsen. Legeheltene arrangerer bevægelsesfyldte lege, der stimulerer og udfordrer børnene, og som derved bidrager positivt til børnenes fysiske, kognitive og sociale udvikling. Alle Legehelte er desuden professionelle fagfolk, som tilpasser aktiviteterne i forhold til det enkelte barns fysiske udfoldelsesmuligheder, med det for øje at alle børn skal kunne være med.

SPONSORER

AMBASSADØRER

Henrik Uth
Thomas Rode
Sarah Zobel
Pia Allerslev
Jesper Lundorf
Jesper Høvring
Jesper Boelskifte
Kasper Kirkegaard

KONTAKT

Har du spørgsmål til Charity Crossfit Bootcamp, er du meget velkommen til at kontakte Børneulykkesfonden.

Henriette Madsen

Generalsekretær for Børneulykkesfonden

Telefon: 30 37 77 22

E-mail: buf@borneulykkesfonden.dk

Nina Nørregaard

Kommunikationsmedarbejder for Børneulykkesfonden

Telefon: 30 37 80 83

E-mail: nin@borneulykkesfonden.dk