Samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere er utrolig vigtige for os. Derfor vil vi i Børneulykkesfonden og Rasmus Klump gerne sige tak til følgende samarbejdspartnere for deres støtte og bidrag til Centimeter Maraton.

Hovedsponsor

Shell

Alt for mange børn kommer til skade i trafikken - på cykel, som fodgængere eller som passagerer i biler. For at støtte op omkring børns sikkerhed i trafikken har Shell tankstationerne i Danmark valgt at indgå et nyt spændende samarbejde med Børneulykkesfonden.

Udover den økonomiske støtte til Børneulykkesfondens arbejde med at nedbringe antallet at ulykker i trafikken, er planen, at Shell tankstationerne også vil sætte fokus på trafiksikkerhed og børn over for de mange bilister, der dagligt besøger stationerne.

Som en del af samarbejdet vil børn der deltager i Centimeter Maraton fremover få fornøjelsen af at løbe ind over målstregen på en særligt fremstillet rød løber. Det skulle gerne være med til at give børnene en endnu bedre oplevelse og dermed skabe en ekstra god stemning.

Der findes mere end 220 Shell tankstationer i Danmark og de har i mere end 100 år forsynet danskerne med benzin og diesel af højeste kvalitet.