Hjælp os med at omdanne din adresse til en Rasmus Klump-skattepost

Vi har brug for en masse skatteposter i byer i hele Danmark. Og det kan du hjælpe os med! Registrer din adresse som skattepost og sæt din Rasmus Klump-bamse (eller et andet Rasmus Klump-produkt) i vinduet, haven, carporten – eller et fjerde sted på matriklen – så den er synlig fra vejen. Så fungerer din adresse som en skattepost for alle skattejægerne.

Har du ikke en Rasmus Klump-bamse, eller et andet Rasmus Klump-produkt, kan du printe en tegning af Ramus Klump og hans venner og hænge den op fx på postkassen – eller i butiksvinduet, hvis du deltager som skattepost som butik. Find tegninger på nedenstående links (og farvelæg den gerne).

Tegning 1
Tegning 2
Tegning 3

Farvelagte tegninger:

Tegning 4
Tegning 5
Tegning 6
Tegning 7
Tegning 8
Tegning 9

Du kan finde en oversigt over byer med Rasmus Klump-skatteposter her. Kender du en by, vi skal have med? Send en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Del gerne et billede af din Rasmus Klump-skattepost med os på Instagram eller Facebook med #rasmusklumpskattejagt, så deltager du automatisk i konkurrencen om 4 entrebilletter og 4 pandekager i Rasmus Klumps Pandekagehus i Tivoli.

Når du tilmelder dig som skattepost, registrerer vi din adresse på vores digitale skattekort. Din adresse bruges udelukkende i forbindelse med skattejagten, hvor den fungerer som en skattepost for deltagerne. Din mailadresse indhentes til det formål at sende en venlig reminder i ugen op til skattejagten, og at vi kan sende dig en forespørgsel senere, hvis vi på et andet tidspunkt vil lave en tilsvarende aktivitet. Læs mere om Børneulykkesfondens privatlivspolitik her.

Der er oprettet 7 skatteposter, fordelt på 6 byer.