Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Centimeter Maraton til Motorshow i Herning den 10. februar

10. februar 2019 10:00-12:00

Kr.100

Rasmus Klump er klar parat til start!

Den 10. februar går det løs til Centimeter Maraton til Motorshow i Herning. Løbet bliver skudt i gang kl. 11.10 ved døren til Hal E, men kom hellere i god tid. Fra kl. 10.00 er der nemlig udlevering af Rasmus Klump-refleksveste og polkaprikkede løbstasker ved Børneulykkesfondens stand og Kl. 11.00 er der opvarmning med selveste Rasmus Klump.

Når børnene har gennemført deres Centimeter Maraton er der guldmedaljer med Rasmus Klump og diplomer til alle børnene. Der er også vand og økologiske fuldkornstave fra Madame Butterfly til de seje maratonløbere. På pladsen vil Rasmus Klump selvfølgelig stå klar til, at børnene kan få et billede sammen med ham. Det vil også være muligt at være med i tegnekonkurrencen, klæde sig ud som Rasmus Klump i udklædningsværkstedet og meget mere.

Det er helt op til dig, om du vælger at løbe sammen med dit barn (som pildskadde) som en familieaktivitet, eller om du lader barnet om løbeturen (som Gøje) og i stedet står klar med heppeflag og rosende ord, når dit barn krydser målstregen. Alle kan løbe med og skulle turen være for lang for de små ben, er I velkomne til at løbe/gå ruten med klapvogn.

Billetter koster 100 kroner pr. barn – voksne der løber/går med er ganske gratis ? Alle børn, der er tilmeldt løbet får desuden gratis adgang til Motorshow 2019!

Tilmeld jer her

Det vil også være muligt at tilmelde sig på dagen 😉

Vi glæder os til at se jer!

Detaljer

Dato:
10. februar 2019
Tidspunkt:
10:00-12:00
Pris:
Kr.100
Hjemmeside:
https://www.mch.dk/messer/publikumsmesser/motorshow-2019