Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Centimeter Maraton i Viborg den 18. oktober

18. oktober 2020 9:00-13:00

Kr.100

Rasmus Klump er klar parat til start!

Den 18. oktober går det løs til Centimeter Maraton ved Viborg Stadion Center. Løbet bliver skudt i gang kl. 10.30 ved stadion, men kom hellere i god tid. Fra kl. 09.00 er der nemlig udlevering af Rasmus Klump-refleksveste og polkaprikkede løbstasker og Kl. 10.15 er der opvarmning med selveste Rasmus Klump. Bemærk: Udlevering samt opvarmning finder sted i Hal 2.

Når børnene har gennemført deres Centimeter Maraton er der selvfølgelig guldmedaljer med Rasmus Klump og diplomer til alle børnene. Der er også vand og snacks til de seje maratonløbere. På pladsen vil Rasmus Klump stå klar til, at børnene kan få et billede sammen med ham. Det vil også være muligt at være med i tegnekonkurrencen, klæde sig ud som Rasmus Klump i udklædningsværkstedet og meget mere.

Det er helt op til dig, om du vælger at løbe sammen med dit barn (som pildskadde) som en familieaktivitet, eller om du lader barnet om løbeturen (som Gøje) og i stedet står klar med heppeflag og rosende ord, når dit barn krydser målstregen. Alle kan løbe med og skulle turen være for lang for de små ben, er I velkomne til at løbe/gå ruten med klapvogn.

Billetter koster 100 kroner pr. barn – voksne der løber/går med er ganske gratis 🙂

Tilmeld jer her

Vi glæder os til at se jer!

Detaljer

Dato:
18. oktober 2020
Tidspunkt:
9:00-13:00
Pris:
Kr.100