Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Centimeter Maraton i Sønderborg den 15. oktober

15. oktober 2022 11:00-13:30

Kr.125 – Kr.145

Rasmus Klump er klar parat til start i Sønderborg!

Lørdag d. 15. oktober går det løs til Centimeter Maraton i Sønderborg på Rønhaveplads.

Program:

11:00 Afhentning af løbsposer, løbsnumre og vest/T-shirt

11:45 Opvarmning med Rasmus Klump

12:00 Løbet skydes i gang

Når børnene har gennemført deres Centimeter Maraton er der selvfølgelig guldmedaljer med Rasmus Klump og diplomer til alle børnene. Der er også vand og snacks til de seje maratonløbere. På pladsen vil Rasmus Klump stå klar til, at børnene kan få et billede sammen med ham. Det vil også være muligt at være med i tegnekonkurrencen, klæde sig ud som Rasmus Klump i udklædningsværkstedet og meget mere.

Det er helt op til dig, om du vælger at løbe sammen med dit barn (som pildskadde) som en familieaktivitet, eller om du lader barnet om løbeturen (som Gøje) og i stedet står klar med heppeflag og rosende ord, når dit barn krydser målstregen. Alle kan løbe med og skulle turen være for lang for de små ben, er I velkomne til at løbe/gå ruten med klapvogn. Billetter koster enten 125 kr. inkl. refleksvest eller 145 kr. inkl. polkaprikket T-shirt – pr. barn – voksne der løber/går med er ganske gratis.

LØB AFSTED TIL TILMELDING HER

Fotos & sociale medier

Vi gør opmærksom på, at der på dagen bliver taget billeder til brug på Børneulykkesfondens kanaler. Vi deler altid billeder fra løbene på Centimeter Maratons Facebookside, som I finder her: www.facebook.com/CentimeterMaraton

Vi vil også meget gerne se jeres billeder fra dagen! Del dem på Instagram med hashtagget #centimetermaraton eller #børneulykkesfonden.

Hvorfor løber vi?

Børn skal kunne lege og bevæge sig, hvor end de færdes. Meningen med Børneulykkesfondens Centimeter Maraton er at inspirere børn og forældre til en hverdag med mere bevægelse og fysisk aktivitet ved at gøre løb til noget sjovt og spændende at deltage i, hvor alle kommer hjem med en god oplevelse. I dag bliver mange børn ikke motorisk udfordrede i hverdagen, og dette har resulteret i stigende tendenser som overvægt, inaktivitet og usunde vaner. Derfor opfordrer DGI, Continental, Shell og Børneulykkesfonden til mere bevægelse blandt børn i fællesskab med familie og venner. Læs mere om Børneulykkesfonden på: www.børneulykkesfonden.dk

Detaljer

Dato:
15. oktober 2022
Tidspunkt:
11:00-13:30
Pris:
Kr.125 – Kr.145

Sted

Sønderborg
Rønhaveplads 6400 + Google Maps