Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Centimeter Maraton i Hammel den 17. oktober

17. oktober 2020 10:00-13:00

Kr.100

Rasmus Klump er klar parat til start i Hammel!

Lørdag d. 17. oktober går det løs til Centimeter Maraton på Østergade i Hammel.

Program:

10:00 Afhentning af løbsposer og løbsnumre

11:15 Opvarmning med Rasmus Klump

11:30 Løbet skydes i gang

Når børnene har gennemført deres Centimeter Maraton er der selvfølgelig guldmedaljer med Rasmus Klump og diplomer til alle børnene. Der er også vand og en lille snack til de seje maratonløbere.

På pladsen vil Rasmus Klump stå klar til, at børnene kan få et billede sammen med ham. Det vil også være muligt at være med i tegnekonkurrencen, klæde sig ud som Rasmus Klump i udklædningsværkstedet og meget mere.

Er man lækkersulten efter løbeturen kan der købes pandekager hos Crepeboden 🙂

Det er helt op til dig, om du vælger at løbe sammen med dit barn (som pildskadde) som en familieaktivitet, eller om du lader barnet om løbeturen (som Gøje) og i stedet står klar med heppeflag og rosende ord, når dit barn krydser målstregen. Alle kan løbe med og skulle turen være for lang for de små ben, er I velkomne til at løbe/gå ruten med klapvogn. Billetter koster 100 kroner pr. barn – voksne der løber/går med er ganske gratis.

I tilmelder jer her

Fotos & sociale medier

Vi gør opmærksom på, at der på dagen bliver taget billeder til brug på Børneulykkesfondens kanaler. Vi deler altid billeder fra løbene på Centimeter Maratons Facebookside, som I finder her: www.facebook.com/CentimeterMaraton

Vi vil også meget gerne se jeres billeder fra dagen! Del dem på Instagram med hashtagget #centimetermaraton eller #børneulykkesfonden.

Alle løbere skal ses

Alle børn løber deres Centimeter Maraton iført en flot refleksvest med Rasmus Klump. Vesten udleveres inden løbet og skal ikke afleveres igen. Refleksvesten er en del af løbet for at sætte fokus på synlighed og sikkerhed i trafikken. Brug gerne vesten, hver gang i cykler eller blot færdes ude på vejene til hverdag.

Hvorfor løber vi?

Børn skal kunne lege og bevæge sig, hvor end de færdes. Meningen med Børneulykkesfondens Centimeter Maraton er at inspirere børn og forældre til en hverdag med mere bevægelse og fysisk aktivitet ved at gøre løb til noget sjovt og spændende at deltage i, hvor alle kommer hjem med en god oplevelse. I dag bliver mange børn ikke motorisk udfordrede i hverdagen, og dette har resulteret i stigende tendenser som overvægt, inaktivitet og usunde vaner. Derfor opfordrer DGI, Continental, Shell og Børneulykkesfonden til mere bevægelse blandt børn i fællesskab med familie og venner. Læs mere om Børneulykkesfonden på: www.børneulykkesfonden.dk

Detaljer

Dato:
17. oktober 2020
Tidspunkt:
10:00-13:00
Pris:
Kr.100

Sted

Østergade, Hammel