3-2-1, løb! Arranger dit eget Centimeter Maraton med Rasmus Klump

Frisk luft, sjov og sved på panden er hovedingredienserne i at deltage i Centimeter Maraton med Rasmus Klump.  Nu giver Børneulykkesfonden og Egmont Publishing Kids dig muligheden for selv at arrangere det populære Centimeter Maraton i din by.
Når du arrangerer et Centimeter Maraton selv, får børnene i alderen 2-10 år mulighed for at møde den pandekage elskende Rasmus Klump på eventyr. Centimeter Maraton er lidt anderledes end et almindeligt maraton og måler 42.195 cm (422 meter) i forhold til 42.195 meter, som vi normalt kender det.

Rasmus Klump er klar, parat til start!

Børn og barnlige sjæle i alle aldre kender Rasmus Klump, som i selskab med sine venner tager ud på masser af eventyr. Nu er han klar til nye eventyr med en masse nye venner, for han er nemlig med til Centimeter Maraton både før, under og efter løbet, så alle børn får muligheden for at løbe et børne-maraton i selskab med Rasmus Klump.
Løbet er arrangeret sådan, at alle forældre og bedsteforældre har lov til at følge med. Alle børnene inddeles i to grupper: Pildskadderne og Gøjerne. Pildskadderne er for de mindste børn, hvor en voksen eller ældre bror/søster løber med. Gøjerne er for de større børn, som godt kan løbe hele distancen selv.

Støt Børneulykkesfonden

Ved at arrangere dit eget Centimeter Maraton er du samtidig med til at støtte et godt formål. Overskuddet fra maratonløbet går til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde med at skabe øget sikkerhed for danske børn og forebygge ulykker i børnehøjde.
Centimeter Maraton kan arrangeres både som privat person, som virksomhed, som skole, kommune eller som sportsklub. Når du ønsker at tage en snak om at arrangere et Centimeter Maraton skal du skrive navn og kontaktoplysninger på en primær ansvarlig person.
Vil du melde dig som arrangør af Centimeter Maraton med Rasmus Klump eller vil du vide mere, så kontakt Henriette Madsen på buf@borneulykkesfonden.dk eller på 30 37 77 22

Løbet kan afholdes I perioden maj til september.

Som arrangør skal du:

Børneulykkesfonden sørger for:

Det koster 100 kr. at deltage i Centimeter Maraton. 50 kr. går direkte til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. 40 kr. går til løbets afholdelse og administration (refleksveste, guldmedaljer, diplomer, transport m.m.) og 10 kr. går til den lokale arrangør.
Vi glæder os til at holde Centimeter Maraton med en masse energiske og engagerede lokal-arrangører, og deltagende børn - vi håber, du bliver en af arrangørerne!