BabySikker: Nu som app

Er vitaminpiller farlige, hvilken vej skal autostolen vende, og hvor varmt kan der egentlig blive i en barnevogn? Der er tusindvis af ting, der skal huskes og gøres som forælder, og det kan være noget af en jungle at finde rundt i. Derfor har Børneulykkesfonden lanceret appen, BabySikker, der har til formål at hjælpe nybagte forældre med at huske på sikkerheden i dagligdagen på en nem og overskuelig måde. Appen er lavet i samarbejde med Fagligt Selskab for Sundhedsplejersker og Dansk Sygeplejeråd med støtte fra Sundhedsstyrelsen.

Målet med BabySikker-appen er at give forældre de bedste forudsætninger for at omfavne børnenes nysgerrige sind. Børn er nemlig født nysgerrige. Der skal røres, smages og afprøves grænser, så snart muligheden byder sig, og derfor skal man som forælder have et godt øje for potentielle farer. Appen er derfor en hjælpende hånd til forældre, som skal gøre det nemt og overskueligt at skabe sikre rammerne omkring barnet, og derved forebygge børneulykker, og skabe trivsel i barnets første leveår.

BabySikker-appen er er bygget op i forskellige kategorier med lettilgængelige, informative artikler. Det er fx artikler om, hvordan man forebygger faldulykker, undgår forgiftning, skoldninger og forbrændinger, ligesom appen også kan hjælpe med gode sikkerhedsråd tilpasset barnets alder, hvis du slår notifikationer til.

Hent den gratis i App Store eller Google Play.