Om

Børneulykkesfonden har indgået et samarbejde med Kay Bojesen Denmark og Rosendahl Design Group, som har udviklet de fine ”Til & Fra”-kort, som kan pynte på årets julegaver. Ved salg af "Til & Fra”-kortene er man med til at samle midler ind til Børneulykkesfondens arbejde for at nedbringe antallet af børneulykker i Danmark og initiativet Legeheltene, der skaber aktiv leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges på de danske hospitaler.

Børneulykkesfonden arbejder aktivt for at øge sikkerheden blandt børn i Danmark. Ved salg af ”Til & Fra”-kort bidrager du med økonomisk støtte til udvikling og produktion af sjove og spændende læringsmaterialer, der lærer børn om sikkerhed gennem aktiv leg og bevægelse.

De indsamlede midler går også til Legeheltene, der tager ud på hospitalerne og igangsætter bevægelseslege og aktiviteter med de indlagte børn. Inaktivitet i længere perioder kan have store konsekvenser for et barns udvikling, og derfor arbejder Legeheltene for at bringe fysisk aktivitet ind på hospitalerne og sikre, at børnenes udvikling ikke går i stå under indlæggelsen.

”Til & Fra”-kortene sælges i pakker af 10 stk. til 30 kr., hvoraf du/I selv tjener 10 kr. Derudover går 10 kr. til Børneulykkesfonden, mens de resterende 10 kr. går til trykproduktion, porto, emballage m.m.

Kortene byder på 5 forskellige designs med motiver af Kay Bojesens velkendte Julemand og Garder. Kortene pakkes i pakker á 10 stk. med de 5 forskellige designs.