Vil I gerne have lidt ekstra i forenings- eller klassekassen, samtidig med at I støtter et godt formål?

Så er det nu, I skal til tasterne og have bestilt de stilfulde Kay Bojesen ”Til & Fra”-kort.

Vi er stolte over at kunne byde velkommen til salg af Børneulykkesfondens Kay Bojesen ”Til & Fra”-kort. Kortene er lavet i samarbejde med Kay Bojesen Denmark og Rosendahl Design Group til fordel for Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og initiativet Legeheltene, der skaber leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark.”Til & Fra”-kortene kan bestilles af foreninger, organisationer og skoler med henblik på at indtjene penge til arbejdet i den lokale forening, organisation eller skole samt til Børneulykkesfondens arbejde med at forebygge børneulykker i Danmark.

En pakke med 10 stk. koster 25 kr. Ved salg af en pakke tjener I selv 10 kr., mens 10 kr. går til Børneulykkesfonden. De resterende 5 kr. dækker materialer, porto m.m.

Kortene med henblik på videresalg bestilles her  Til privat brug kan kortene købes her

Hvis I vil læse mere om salg af Kay Bojesen ”Til & Fra”-kort, kan I, ved at klikke på de forskellige overskrifter i menuen til venstre, indhente information om bestilling, afregning, returnering af usolgte kort, Corona-retningslinjer samt andre nyttige oplysninger.

God fornøjelse!