Ambassadørfamilier

Ambulanceredderne spørger, hvad der er sket, og Flemming fortæller, at Simons fod er klippet af. Redderne kan ikke se skaderne, da hele Simons fod er i Flemmings hånd, men gentager flere gange spørgsmålet, mens Flemming fastholder, at foden er klippet af, og siger samtidig flere gange, at ’Nej, de kan ikke komme til at se det, for hvis Flemming åbner sin hånd, så falder Simons fod fra hinanden!’".

Ovenstående er blot en lille del af beretningen om den ulykke, som ændrede Simons og familiens liv for altid.

Når børn kommer ud for en ulykke påvirker det ikke blot selve barnet, dets mor, far eller søskende, men hele barnets livsverden. For mange bliver det en lang kamp med utallige samtaler med psykologer og socialrådgivere, lange sygehusforløb og et tidligere liv, som for en periode bliver sat på ’standby’ eller helt udvisket.

Børneulykkesfondens 7 ambassadørfamilier har valgt at stå frem og fortælle deres historier for at vise, at livet på et splitsekund kan ændre sig til ens værste mareridt. Man kan igennem deres beretninger også læse, at det er muligt at komme ud på den anden side med opløftet pande.

Herunder kan du læse både Frederikkes, Ludvigs, Simons, Ane, Gustavs, Peters og Emmas personlige historie fortalt af deres forældre.