Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

HVOR LANGT KAN DU RO PÅ 2 TIMER?

Tag udfordringen op og ro til fordel for Børneulykkesfonden og Legeheltene i selskab med René Holten Poulsen.

Hop i træningstøjet og vær med til at ro til fordel for indlagte børn, når roeventen Row for Charity finder sted søndag den 29. september kl. 13.00-16.00 hos Butcher’s Lab, Staldgade 22, 1699 København.

Professionel kajakroer René Holten Poulsen coacher dig igennem 2 timers roning, mens Børneulykkesfonden sørger for fed musik, god stemning og ekstra energi til alle deltagere. Der er mulighed for at stille op som et hold eller, hvis du har mod på det, ro begge timer selv. Der vil være en let opvarmning inden start, vand, snacks og spurtpræmier undervejs samt en fin præmie til den eller det hold, der roer flest kilometer. 

Det koster 500 kr. pr. maskine, som går ubeskåret til Børneulykkesfonden og Legeheltene. Der vil både Concept 2-romaskiner og Dansprint-kajakgometer til rådighed. 

DET SKAL DU MEBRINGE

Du skal medbringe rene indendørssko, sportstøj, evt. hængelås til skab, håndklæbe, drikkedunk og en masse god energi. 

PROGRAM

13.00-13.05 Velkomst v. Henriette Madsen, generalsekretær i Børneulykkesfonden, og Rene Holten Poulsen

13.05-13.20 Valg og indstilling af maskine

13.20-13.30 Let opvarmning 

13.30-15.30 Row for Charity 

15.30-16.00 Præmieoverrækkelse og fælles afslutning 

TILMELDING

Tilmelding skal ske her.

Hvis I ønsker at stille op som hold, skal kun én af deltagerne tilmeldige sig. Derefter bedes I sende en mail til buf@borneulykkesfonden.dk, hvor oplyser om antal deltagere på holdet samt navn på alle deltagere. Prisen pr. maskine er 500 kr.  Der kan maks. deltage 5 personer pr. hold.

*OBS! Begrænset antal pladser*

Kilometersponsorater
Alle deltagere opfordres sideløbende til at søge kilometersponsorater til deres romaskine, så der kan samles mest muligt ind til Børneulykkesfonden og Legeheltene. F.eks. 10 kr. pr. kilometer = 429,50 kr.

Alle de indsamlede penge fra Row for Charity går ubeskåret til Børneulykkesfonden og Legeheltene.  

Vi glæder os til at give den gas med dig og samle midler ind til Legeheltene, så endnu flere indlagte børn kan få en mere aktiv hverdag.

Læs mere om Legeheltene her.

Støt os Følg os