Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Når 1300 voksne og 150 børn dyster i triatlon og duatlon til Garmin Challenge Herning, svømmer, cykler og løber de for at indsamle midler til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene.

Både til eventets store triatlonløb med 1300 deltagere og til skoleløbet Skole Duatlon, hvor 150 skolebørn løber med, indsamler deltagerne midler via såkaldte ”kilometersponsorater”. Det betyder, at deltagerne inden løbet finder mulige bidragsydere, fx venner, familier eller sponsorer, der vil støtte deres indsamling.

Hos RaceMakers, som er teamet bag Garmin Challenge Herning, ønsker de at kombinere deltagernes hårde fysiske indsats med velgørenhed, fordi det giver det ekstra nøk til deltagernes motivation, når de ved, at de gør en forskel for nogen, som virkelig har brug for det.

Børn på hospitalet har brug for en, der kan hjælpe med at få gang i bevægelsen, og derfor er Børneulykkesfonden glade for, at Garmin Challenge Herning har valgt at støtte op om fonden og Legeheltene.

Børneulykkesfonden ser samtidig også en værdi i, at deltagerne til Garmin Challenge Herning, ved at udfordre sig selv fysisk og kæmpe for gode resultater, kan være gode forbilleder for de indlagte børn, der gerne skal ud af stuerne og i gang med at bevæge sig.

Støt os Følg os