Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Pressemeddelelser fra 2018

Bjergbestigere giver børnetøj nyt liv i Afrika - 11-01-2018

Som en del af velgørenhedsprojektet Climb for Charity uddeler 31 danskere børnetøj til et børnehjem i Tanzania. Børneulykkesfonden og virksomheden Kabooki® er nemlig gået sammen om at dele 2. sorteringsvarer fra LEGO® Wear ud til børnene.  

Gode råd til en sikker skiferie for børn - 18-01-2018

Sneklædt landskab, susen ned ad pisterne og røde kinder – skisæsonen er skudt i gang, og snart drager mange børnefamilier afsted på den årlige skiferie. Men det er også her, hvor mange børn hvert år kommer til skade. Børneulykkesfonden og SOS International giver dig gode råd til, hvordan du får en sikker skiferie.

Børneulykkesfonden og ABUS samarbejder om bedre cykelsikkerhed - 15-02-2018

Børneulykkesfonden og cykelhjelmproducenten ABUS indgår et samarbejde om kampagnen #sikkercykelby, der har til formål at gøre cykelturen mere sikker for både børn og voksne med en særlig sikkercykelby-hjelm. For hver solgt cykelhjelm donerer ABUS 40 kr. til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde.

Mere end 10.000 børn leger sig sikre i Sikkerhedsugen - 26-02-2018

Uge 9 står i sikkerhedens tegn landet over, når 233 skoler og institutioner deltager i Børneulykkesfondens Sikkerhedsuge. Via aktiviteter og bevægelse leger børnene sig til læring om, hvordan de passer på sig selv og hinanden.

Giv trampolinen et tjek: Børnene risikerer at komme til skade - 22-03-2018

Foråret pibler så småt frem, og det samme gør trampolinerne i mange familiers haver. Det er vigtigt at huske at give trampolinen et sikkerhedstjek. Desværre glemmer hver fjerde familie at tjekke den jævnligt, og det giver risiko for ulykker.

Ny app: Børn skal spille sig til at lære førstehjælp - 27-03-2018

Med en ny app kan børn allerede fra en tidlig alder lære om førstehjælp. Pædagoger og forældre kan samtidig bruge app’en til at tale om førstehjælp med børnene.

Nominér din Bedste til Årets Superbedste 2018 - 03-04-2018

For tredje år i træk sættes jagten ind på en bedsteforælder, der fortjener titlen som Årets Superbedste. Den eftertragtede pris går til en bedsteforælder, der har et helt særligt forhold til sine børnebørn.

Hver anden småbørnsforælder bruger for lidt solcreme - 16-04-2018

Solcreme virker kun, som det skal, hvis der smøres med den anbefalede mængde. Men alli-gevel viser en ny undersøgelse, at kun 54 % af forældre med børn i institutionsalderen smø-rer deres børn med nok solcreme. Samtidig glemmer hver fjerde forælder jævnligt at ind-smøre deres barn.

Danser Michael Olesen bliver ambassadør for Legeheltene - 24-04-2018

Michael Olesen kan nu kalde sig ambassadør for initiativet Legeheltene, som Børneulykkesfonden står bag. Med den nye titel skal han være med til at skabe opmærksomhed omkring Legeheltenes arbejde og vigtigheden af, at børn bevæger sig, når de er indlagt.

Støt os Følg os