Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Projektpartnere

Børneulykkesfonden vil sige tak til vores projektpartnere for deres store engagement i fondens arbejde og projekter.

 

Trafiksikkerhed I Øjenhøjde

trafiksikkerhed-i-jenhjde.jpg

Trafiksikkerhed I Øjenhøjde har fokus på, at børn på landets folkeskoler lærer om højresvingsulykker i trafikken. Det er partnerne DTL, 3F, Danske Fragtmænd, Volvo, OK og Bridgestone, der i samarbejde med Børneulykkesfonden står bag kampagnen. Læs mere om kampagnen her

 

Falck

falck.jpg

Falck har deltaget ved uddeling af refleksveste, og herudover uddeler Falck i samarbejde med Børneulykkesfonden hvert år Den Gyldne Sofus, til et heltemodigt barn, der har gjort en særlig gerning.

Website: www.falck.dk

 

Bamsehospitalet

bamsehospitalet.png

Bamsehospitalet består af frivillige medicinstuderende, der ønsker at give børn muligheden for at møde hospitalsverden på deres præmisser. Børnene får fornemmelsen af, hvordan det kan foregå, når man for eksempel har brækket en arm, men uden at børnene skal føle det på egen krop.

Website: www.bamsehospitalet.dk

 

Købehavns Brandvæsen

kbenhavns-brandvaesen.png

Københavns Brandvæsen har sammen med Børneulykkesfonden igangsat projektet Glød og Flamme, som skal sætte fokus på læring om brandsikkerhed. Læs mere om kampagnen her

Website: www.brand.kk.dk

 

Gentofte kommune

gentofte-kommune.png

Børneulykkesfonden har deltaget i Gentofte Kommunes Kulturdage og i den forbindelse afholdt konceptet Sej, Sund og Sikker. Herudover har Gentofte kommune, i samarbejde med Børneulykkesfonden, afholdt Centimeter Maraton og Refleksløb i forbindelse med Refleksdagen.

Website: www.gentofte.dk

 

Førstehjælp for Folkeskoler  

frstehjaelp-for-folkeskoler.png

Førstehjælp for Folkeskoler og Børneulykkesfonden er gået sammen om et projekt, der er rettet mod de ældste elever i folkeskolen.

Website: www.førstehjælpforfolkeskoler.dk

 

Tandlægeforeningen

tandlaegeforeningen.jpg

Tandlægeforeningen har siden 2010 været samarbejdspartner med Børneulykkesfonden.

Tandlægefonden er en organisation, der varetager interesser for alle kategorier af tandlæger i Danmark. Hos tandlægeforeningen er det af stor vigtighed, at danskere i alle aldre har en god tandsundhed og ved hvordan de bedst muligt passer på deres tænder. Tandlægeforeningen ønsker også at skabe tryghed, når man går til tandlægen, uanset om det er børn eller voksne.

Website: http://tandlaegeforeningen.dk/

Mere om samarbejdet: Tandlægeforeningen og Børneulykkesfonden sætter i fællesskab fokus på forebyggelse af tandskader og står sammen bag kampagnen ”Pas på Tandskaden”.

 

Printfabriken

printfabrikken.jpg

Printfabriken bidrager med tryksager til Børneulykkesfonden, hvor der er en fordelagtig aftale, til fordel for Børneulykkesfonden.

Website: www.printfabriken.se

 

Schultz Grafik

rosendahl-schultz-grafik.jpg

Schultz Grafik støtter Børneulykkesfonden med gratis lageropbevaring og distribution af fondens materialer.

Website: www.rosendahls.dk

Støt os Følg os