Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Partnere Børnenes Sikkerhedsklub

Med henblik på at øge konkurrenceevnen og synliggøre arbejdet med social ansvarlighed, har en række lokale Pengeinstitutter og Privatforsikring indgået et strategisk samarbejde med Børnenes Sikkerhedsklub, til fordel for Børneulykkesfonden, der står bag klubben.

 

Nordfyns Bank

nordfyns-bank.png

Nordfyns Bank blev stiftet i 1897 og er en fusion mellem Bogense Bank og Nordfyns Handels- og Landbobank. Banken består i dag af otte filialer og sætter en ære i at være en lokalbank. Bankens mission er at have ansvar, vise engagement og være synlige i lokalområderne. Derfor har Nordfyns Bank netop indgået et samarbejde med Børnenes Sikkerhedsklub, stiftet af Børneulykkesfonden. Det er hensigten, at samarbejdet skal skabe mere sikkerhed blandt børn og unge på Nordfyns lokalområder.

 

Hvidbjerg bank

hvidbjerg-bank.png

Hvidbjerg Bank blev grundlagt i 1912. Det er en lille bank med fire filialer og 49 ansatte, der har dybe og stærke rødder i lokalområdet. Hvidbjerg Bank er en aktiv medspiller i det lokale foreningsliv. Banken har sponsoraftaler inden for sportens, kulturens og velgørenhedens verden, herunder bl.a. samarbejde med Børneulykkesfondens børneklub, Børnenes Sikkerhedsklub.

 

Sparbank

sparbank.jpg

SparBank lukkede for første gang dørene op i 1857 og har i dag 25 lokale filialer, fordelt i Midt- og Vestjylland, Århus og København. Banken bestræber sig på at være den foretrukne samarbejdspartner inden for særligt udvalgte nicheområder, som Børneulykkesfondens forebyggende arbejde.

 

Langå sparrekasse

lang-sparekasse.jpg

Langå Sparekasse blev stiftet i 1873. Sparekassen har i dag to filialer i henholdsvis Langå og Stevnstrup. I bestræbelserne på at påvirke børn og unge til at færdes mere sikkert, har man indgået et samarbejde med Børnenes Sikkerhedsklub til fordel for Børneulykkesfonden, som står bag klubben.

 

Sparrekassen Vendsyssel

sparekassen-vendsyssel.jpg

Sparekassen Vendsyssel blev grundlagt i 1871 og er i dag en lokal sparekasse, der ligger vægt på at styrke deres kunder og lokalområdet. Med et værdigrundlag som lokal forankring, ønsker Sparekassen Vendsyssel at deltage i lokalsamfundet. Med stort fokus på børnene, har Sparekassen Vendsyssel indgået et samarbejde med Børneulykkesfonden med fokus på Børnenes Sikkerhedsklub.

 

Sparrekassen i Skals

skals-sparekasse.jpg

Sparekassen i Skals har fire filialer og blev grundlagt i 1876. Sparekassen består af i alt 55 lokale medarbejdere. Med fokus på det lokale samfund og børn og unge, har Sparekassen i Skals valgt at indgå et samarbejde med Børnenes Sikkerhedsklub, etableret af Børneulykkesfonden.

 

Rønde og Omegns sparrekasse

rnde-og-omegns-sparekasse.jpg

Rønde og Omegns Sparekasse blev stiftet i 1868, og består af en enkelt afdeling i Rønde. Med i alt otte medarbejdere er det en lille sparekasse, men stor fokus på lokalområdet. Rønde og Omegns Sparekasse ønsker at skabe tryghed blandt børnene i lokalområdet og har derfor indgået et samarbejde med Børneulykkesfonden med henblik på Børnenes Sikkerhedsklub.

 

Vestfyns Bank

vestfyns-bank.jpg

Vestfyns Bank blev stiftet i 1896 og består i dag af syv filialer. Vestfyns Bank er ejet og drevet lokalt og har både friheden og ressourcerne til selv at tage initiativer. Derfor har Vestfyns Bank valgt at indgå et samarbejde med Børnenes Sikkerhedsklub til fordel for Børneulykkesfonden. Det nye samarbejde skal skabe mere tryghed og sikkerhed blandt børn i bankens lokalområder.

 

Bravo Tours

bravotours.jpg

De første gæster fløj på solferie med Bravo Tours den 26. marts 1999. Siden er Bravo Tours vokset og er nu en af Danmarks førende rejsearrangører. Bravo Tours står for sund økonomi, velordnede forhold, god kvalitet og stærke samarbejdspartnere. Bravo Tours ønsker at støtte Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og har i 2012 derfor indgået et samarbejde med Børnenes Sikkerhedsklub til fordel for Børneulykkesfonden. 

Alle børn mellem tre og otte år, der i 2012 holder ferie med Bravo Tours på et af ti børnevenlige hoteller, bliver gratis medlem af Børnenes Sikkerhedsklub, der drives af Børneulykkesfonden.

Støt os Følg os