Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Mediepartnere

I Børneulykkesfonden benytter vi os af mediepartnerne til at bringe vores budskaber og historier længere ud, end det vi selv kan gennem vores egne kanaler. Mediepartnerne har som regel en fast skare af læsere, som Børneulykkesfonden leverer relevante historier til. Det vil ofte være historier om børnesikkerhed for bestemte områder.

 

BabyBusiness

babybusiness.png

BabyBusiness er en blog for gravide og forældre, der har børn i alderen 0-2 år. Bloggen skrives af Anette Tvedergaard Madsen, samt gæstebloggere. Bloggen indeholder gode tips og trends til gravide og småbørnsforældre.

Website: www.babybusiness.dk

 

JuniorBusiness

juniorbusiness.png

JuniorBusiness er en blog for forældre med børn i alderen 3-10 år. På bloggen får du tips og trends indenfor tøj, sko, læring, gadgets, kreativitet, læsemateriale og meget mere

Website: www.juniorbusiness.dk

 

Alt Om Børn

alt-om-brn.png

Alt om Børn er Netdotors hjemmeside for gravide og forældre, der ønsker informationer om graviditet, fødsel, familieliv og børns trivsel. Artiklerne på siden skrives af læger, jordmødre, sundhedsplejersker og andre med faglig viden og ekspertise inden for området.

Website: www.altombørn.dk

 

Netdoktor

netdoktor.png

Netdoktor er stiftet ud fra visionen om at formidle lægevidenskab i et klart og forståeligt sprog for at nedbryde barrierer mellem læger og patienter. Artiklerne er skrevet af speciallæger, læger og andre med stor ekspertise inden for lægefeltet.

Website: www.netdoktor.dk

 

Gylp&Glamour

gylpglamour.png

Gylp&Glamour tester produkter for børnefamilier, med fokus på brugervenlighed, sikkerhed, økologi og brug af træ. Der testes legetøj, badeudstyr, barnevogne, børnemøbler, børnetøj og plejeprodukter.

Website: www.gylpogglamour.dk

 

Børn i Byen

brnibyen.jpg

Børn i Byen er Danmarks største guide til oplevelser for børn og børnefamilier i Danmarks mange byer.

Website: www.børnibyen.dk

 

Sundhedplejersken.dk

sundhedsplejersken.jpg

Sundhedsplejersken støtter op som Mediepartner på en lang række kampagner for Børneulykkesfonden, som for eksempel Sjov med Sikkerhed, Børneløb, Den Gyldne Sofus m.m.

Website: www.sundhedsplejersken.dk

Støt os Følg os