Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Sundhedsplejerske

Sundhedelseguldager.jpgsplejerske Else Guldager

Else Guldager er uddannet sundhedsplejerske i 1978 og har arbejdet som almindelig sundhedsplejerske i Københavns kommune i 8 år. Derudover har Else Guldager været forsker i 10 år, været medlem af Børnerådet i 9 år, er forfatter til mange bøger og pjecer skrevet gennem årene, og er i dag medstifter og redaktør af hjemmesiden: sundhedsplejersken.dk.


 

Jeg har fra min tid som sundhedsplejerske kendt familier, hvor et barn faldt ud af vinduet, og jeg har mødt forskellige børnefamilier, der ofte måtte på skadestuen på grund af f.eks. fald fra puslebord, høj stol, barnevogn, ulykker i forbindelse med trafik osv. Og det har betydet noget for resten af min karriere. Jeg vil gerne være med til at gøre forældrene opmærksom på de mange muligheder, de har. En hel del ulykker kan forebygges ved at bruge den sunde fornuft, indrette hjemmet så det passer til, at der er børn (brug af de mange hjælpemidler, der er). Børn skal have mulighed for at udfolde sig frit i sikre rammer. Jeg har altid interesseret mig for børn og børns udvikling, og også hvad sociale forskelle betyder for børn og deres forældre. F.eks. at enlige forældre og forældre med pressede sociale forhold og dagligdag, deres børn kommer ud for flere ulykker, end de mere velbjergede forældre."

Else Guldager

Stil Else Guldager et spørgsmål

Støt os Følg os