Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Pædagog

Pædagog Mette Sorang Kjær

Mette Sorang Kjær er uddannet socialpædagog i 1989, og har siden år 2000 arbejdet som hospitalspædagog på det børnekirurgiske afsnit H7 / Odense Universitetshospital. Mette Sorang Kjær har gennem mange år arbejdet på at forbedre vilkår, sygehusmiljø og tilbud i øvrigt til gavn og glæde for alle børn/unge på hospital. Fra 2011 fungerer Mette desuden som koordinator for børnevelfærd på H.C. Andersen Børnehospital.

 


Jeg møder børn og unge, der er kommet til skade i hjemmet, i trafikken, men også i deres dagpleje, daginstitution, SFO eller skole. Det er svært at blive indlagt med et barn, der har pådraget sig en skade, især når det er manglende sikkerhed eller ulykker, der kunne have været undgået med påpasselighed. Mange ulykker påvirker hele familien og barnet/den unge vil livet igennem ofte have synlige varige mén. Jeg tror på, at man kan forebygge rigtig mange ulykker ved at gøre sig overvejelser - hvis man tager "ulykkesbrillerne" på og eksempelvis får sikkerhedslås på vinduet på 4. sal, og i øvrigt følger de mange vejledninger, der anviser sikkerhed i og uden for hjemmet. Vigtigt er det dog at stoppe op og tænke sig om, når et barn ønsker at deltage i "voksen arbejde" med maskiner, der er opfundet til gavn og glæde for voksne og altså ikke er legetøj, da de udgør en stor sikkerhedsrisiko.

Mette Sorang Kjær

Stil Mette et spørgsmål

Støt os Følg os