Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Rasmus Rokkedal

rokkedahl-tegnet.pngRasmus Rokkedal Nielsen er ambassadør for Børneulykkesfonden.

Kunstneren Rasmus Rokkedal startede i en ung alder med at skabe smuk kunst, der sælger hurtigere, end han kan nå at male det. Rasmus Rokkedal hjælper Børneulykkesfonden med at sætte fokus på børns sikkerhed, fordi han selv var ude for en alvorlig ulykke, da han som barn slugte det stærkt ætsende kaustiske soda ved et uheld.

Jeg har sagt ja til at blive ambassadør for Børneulykkesfonden, fordi jeg meget gerne vil være med til at hjælpe fonden med dens arbejde. Som lille var jeg selv ude for en ulykke, som jeg stadig er mærket af den dag i dag. Og det er ofte rigtig hårdt, når man ikke kan være med til fodbold eller være med til videoaftener og hygge med vennerne, fordi man skal på sygehuset til kontrol. Jeg vil gerne hjælpe til, at andre børn/unge ikke ender i samme situation som jeg, da det forandrer ens hverdag på mange måder – og det er ikke altid lige nemt at leve med.

Støt os Følg os