Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Protektor Anne-Mette Rasmussen

anne-mette-tegnet.pngAnne-Mette Rasmussen har siden stiftelsen af Børneulykkesfonden i 2008 været protektor for fonden. Hun deltager aktivt i Børneulykkesfondens kampagner og er også ambassadør for kampagnerne ”HC And” og ”Hej skal vi lege?”.

Anne-Mette Rasmussens interesse for børn og deres sikkerhed bunder i hendes mangeårige erfaring som dagplejer og pædagog samt hendes rolle som mor til tre og nu bedstemor. Den tidligere statsministerfrue har førhen gjort sig bemærket ved blandt andet at kritisere vilkårene for børn på asylcentre og derved skabt opmærksomhed og debat om børns vilkår og sikkerhed. Hun udtaler i forbindelse med Børneulykkesfondens oplysende arbejde og sin rolle som protektor:

Hvert år kommer alt for mange børn til skade eller ud for en ulykke, og behovet for Børneulykkesfondens arbejde er stort. Jeg støtter op om fondens arbejde, da jeg synes, det er vigtigt, at Danmark får sat mere fokus på børnesikkerhed og forebyggelse af børneulykker. I rollen som forælder og bedsteforælder vil man gerne give ens børn og børnebørn den bedst mulige sikkerhed og sikre, at ens kære ikke kommer til skade. Den tilgang, som Børneulykkesfonden har til børn og ulykker, er identisk med min egen opfattelse: Børn skal opmuntres til at leve livet og have det sjovt – de skal ikke pakkes ind i vat. Derfor er det vigtigt, at vi får klædt både børn og forældre rigtigt på og giver dem den rette viden om, hvordan ulykker i børnehøjde kan undgås.

Støt os Følg os