Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Ambassadørfamilier

Ambulanceredderne spørger, hvad der er sket, og Flemming fortæller, at Simons fod er klippet af. Redderne kan ikke se skaderne, da hele Simons fod er i Flemmings hånd, men gentager flere gange spørgsmålet, mens Flemming fastholder, at foden er klippet af, og siger samtidig flere gange, at ’Nej, de kan ikke komme til at se det, for hvis Flemming åbner sin hånd, så falder Simons fod fra hinanden!’".

Ovenstående er blot en lille del af beretningen om den ulykke, som ændrede Simons og familiens liv for altid.

Når børn kommer ud for en ulykke påvirker det ikke blot selve barnet, dets mor, far eller søskende, men hele barnets livsverden. Fra ulykken sker, er det en lang, sej kamp med mange udfordringer og tidspunkter, hvor man som forældre ikke har nogen idé om, hvordan man nogensinde skal kunne leve med den skyldfølelse, som følger med ulykken.

For mange bliver det en lang kamp med utallige samtaler med psykologer og socialrådgivere, lange sygehusforløb og et tidligere liv, som for en periode bliver sat på ’standby’ eller helt udvisket.

Børneulykkesfondens 4 ambassadørfamilier har valgt at stå frem og fortælle deres historier for at vise, at livet på et splitsekund kan ændre sig til ens værste mareridt. Man kan igennem deres beretninger læse, at det er muligt at komme ud på den anden side med opløftet pande. Det er en hård kamp med blandede følelser, en udfordret økonomi, indlæggelser m.m. og for mange et grimt minde, som for evigt er plantet på nethinden, og som viser sig igen og igen, når de lukker øjnene. Men i alt dette viser beretningerne også, at ulykken og alt, hvad der fulgte med, har givet dem et stærkere og tættere sammenhold som familie. Det er ikke alle familier, der er så stærke.

Herunder kan du læse både Frederikkes, Ludvigs, Simons og Gustavs personlige historie fortalt af deres forældre.

 

 

frederikke.png ludvig400x400px.png simon400x400px.png  

 

 

Frederikkes historie

Ludvigs historie

Simons historie

Gustavs historie

 

 

Støt os Følg os