Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Hej skal vi lege?

Leg og motorik i børnehøjde er i højsædet, når Børneulykkesfonden, DGI og bObles bevægelsesuge ’Hej skal vi lege?’ igen i år løber af stablen. Den meget populære uge er med til at skabe fokus på vigtigheden af børns balance og motorik for at forebygge ulykker.

 

Tilmelding til 'Hej skal vi lege?' 2016 er åben og du kan bestille kampagnepakken her

 

Over 215.000 børn i alderen 1-6 år har siden 2011 deltaget i bevægelsesugen ’Hej skal vi lege?’. Institutioner og dagplejere i hele landet har leget med, og vi håber, I har lyst til at lege med igen. I år er der udarbejdet nyt legetema og bObles produkter til bevægelsesugen. Formålet med bevægelsesugen er at skabe et fyrtårn, der inspirerer daginstitutioner og dagplejer til at sætte glæden i centrum, slippe legen fri og give børn lyst, mod og vilje til at bevæge sig.

Hvad skal vi lege i 2016?

Bevægelsesugen afholdes hvert år i uge 41. I 2016 er årets legetema endnu engang udviklet i samarbejde med bObles, der er kendt for sine tumlemøbler, som motiverer børn til bevægelse samt stimulerer børns motoriske udvikling. Legene er udarbejdet i samarbejde med børnefysioterapeut Louise Hærvig. 

Årets legetema 2016 er bygget op omkring specialdesignede balance Haletudser fra bObles og tager udgangspunkt i kreativ leg, hvor barnet stimulerer sin balance og motoriske udvikling.

Kampagnepakken 2016

  • 1 sæt bObles balance Haletudser   – hver indeholdende 8 bobles Haletudser i mulitistribet lilla og blå og  i 2 forskellige størrelser, specialdesignet af bObles. 
  • Informations- og legehæfte til institutionen/dagplejen.
  • Motorik og legehæfte fra DGI med motoriske lege.
  • 40x informationsfoldere til forældre.
  • 3x kampagneplakat.
  • 40x diplomer til børnene.

For kun 240 kr. pr. pakke får institutionen tilsendt kampagnepakken 2016.

 

Støt os Følg os